Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša glasnogovornica Carle Del Ponte
Povratak na članak

Florence Hartmann puštena iz Haaškog pritvora, na izlasku poručila: 'I dalje ću se boriti za pravdu!'

Bivšu glasnogovornicu Carle del Ponte Haaški sud je optužio za nepoštivanje suda zbog objave podataka iz tajnih odluka Žalbenog vijeća Haškog suda. U pritvoru je Hartmann bila od 24. ožujka

Komentari 2

DU
Deleted user
16:12 29.03.2016.

nema veceg tiranina nego kada veliki sudi malima...sve mora biti u dlaku po PS-u!!

VL
MX
Mister X
17:57 30.03.2016.

"""nepoštivanje suda""""" zbog objave podataka iz tajnih manipulativnih odluka suda Žalbenog vijeća Haaškog suda u predmetu Slobodan Milošević.. Nije ništa objavila o trovanju Miloševića u zatvoru kao to tvrde drugi izvori iz Srbije .. Te nakon x njegovih zahtijeva da da ga se pusti na lječenje van zatvora uz apsolutnu garanciju povrtka u zatvor ! Zato je dobila smo malu vickastu kaznu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.