Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premuda

Finski nautičar preminuo na jahti, supruga mu nije mogla pomoći

otok Premuda
Željko Miličević/VLM
Autori: žm/VLM, mvi/VLM
23.09.2011.
u 10:35

Kako bi pomogli muškarcu kojemu je pozlilo, liječnica s otoka Silbe putem do Premude njegovoj je supruzi putem mobitela govorila što učiniti.

Finac kojemu je pozlilo na jahti "Centaurius" usidrenoj pokraj otoka Premude preminuo je unatoč naporima liječnika da ga spase.

Oko 5 sati njegova supruga nazvala je 112 i zatražila hitnu medicinsku pomoć jer je njezinu suprugu pozlilo i teško je disao. Kako nije bilo liječnika u blizini, odlučeno je da će finskom bračnom paru pomoći liječnica s otoka Silbe koja je u pratnji policajca prevezena na Premudu.

Prije nego što su stigli do otoka i usidrene jahte, liječnica je supruzi životno ugroženog muškarca putem mobitela davala upute kako mu pomoći.

Na žalost, nautičaru nije bilo pomoći i liječnica je po dolasku na jahtu utvrdila da je muškarac preminuo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije