Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Fina produžila radno vrijeme poslovnica

U više od 80 poslovnica Fine produženo je radno vrijeme pri čemu neke od počinju s radom pola sata ranije nego do sada.
06. kolovoza 2019. u 13:30 2 komentara 1027 prikaza
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

 Financijska agencija (Fina) produžila je radno vrijeme više od 80 svojih poslovnica pri čemu neke od počinju s radom pola sata ranije nego do sada, dok su neke produžile dosadašnje radno vrijeme poslijepodne, priopćeno je u utorak iz Fine.

Goran Pauk Hrvatska zajednica županija Županije su odigrale ključnu ulogu u privlačenju investitora i realizaciji EU projekta

Radno vrijeme produženo je kako bi se klijentima u lokalnim sredinama omogućilo obavljanje transakcija prije ili nakon završetka njihovog radnog vremena, kaže se u priopćenju.

Dodatno će poslovnice u nekim turističkim destinacijama (Split Riva, Makarska, Zadar Poluotok, Crikvenica, Novalja, Rab i Pula) u kolovozu raditi još duže, radnim danom do 20 sati te subotom do 18 sati, dok poslovnice u Hvaru i Biogradu na moru produžuju svoje radno vrijeme u tjednu te od ponedjeljka do petka rade duže, do 18:30 sati.

Građani će u produženom radnom vremenu moći koristiti usluge plaćanja računa, mjenjačnice, razmjene novca i slanja novca putem Western Uniona, a poslovni će klijenti moći obaviti bezgotovinske transakcije te uplate gotovog novca.

Opljačka PBZ poslovnica u Zagrebu siguran način plaćanja Apple Pay dostupan klijentima PBZ-a korisnicima Visa Inspire kartice

Novost je i promotivna akcija "Finin plavi sat", u kojoj svi klijenti koji odjednom plate pet ili više računa, ostvaruju posebne pogodnosti. U kolovozu se Finin plavi sat održava u spomenutim poslovnicama u turističkim destinacijama, a uskoro će se proširiti i na ostale poslovnice, kažu u Fini

Popis svih Fininih poslovnica dostupan je na www.fina.hr/poslovnice te putem mobilne aplikacije mFina, koja, za svaku poslovnicu, dodatno nudi i podatke o pojedinim uslugama koje se pružaju na toj lokaciji te u kojem vremenu.

Nada Šarić
LJEKOVITI SLATKI PELIN
Navala na pripravke iz Hercegovine: Ljudi su zvali i zahvaljivali da im je to spasilo život
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • paleontolog:

    opa, vise nece radit od 12 do podne??

  • Avatar nekakav
    nekakav:

    još mi nije jasna funkcija fine, nekadašnjeg zapa... svo plaćanje se vodi preko banke.. čemu fina?!