Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Fakultetskog vijeća
Povratak na članak

Filozofski Fakultet nastavlja biti talac autokratskog vladanja dekana Previšića

Nakon što Vijeće nije prihvatilo razrješenje prof. Galić, prodekanice za znanost i međunarodnu suradnju, uz prihvaćanje razrješenja prof. Erdeljac, prodekanice za nastavu i studente, dekan je prekinuo sjednicu, ne predloživši imenovanje novoge prodekana/ice za nastavu i studente

Komentari 7

D1
d12345
20:22 25.05.2016.

Rasadnik ljevičarskih uhljeba i totalitarnih apolgeta......ruglo hrvatskog školstva......

VL
BA
bakulušić
22:16 25.05.2016.

Filozofski fakultet je bio i ostaje talac propale ideologije. Samo istina može riješiti ovu "talačku krizu" a ona je, nažalost, u Hrvatskoj još nepoželjna. Čuvaju se stečene pozicije i privilegije. I čuva se ugled očeva. Ljepše je čuti kad kažu "narodni heroj" ili "ugledni rukovodilac" nego "član zločinačke komunističke partije". No, to ih čeka. To neće moći izbjeći. Kad-tad!

VL
IS
Iszrian
21:45 25.05.2016.

Neka sa KBF-om sklope ugovor oni odjeli koji hoće, a ostali neka - ne sklope, problem riješen na demokratski način.

VL
MA
matejcro
08:11 26.05.2016.

Škola za uhljebe. Jezici i psihologija su ok, ovo ostalo je prodavanje magle. Svako malo odrzavaju i plenume ciji su istaknuti govornici u majicama s komunistickim obiljezjem, a pricaju o demokraciji i pravima. Rasadnik neoliberalnih fašista, ništa drugo.

VL
AM
AMD------------------------
01:17 26.05.2016.

filozovski fakultet u zagrebu? oni i filozofija?koja filozofija? moje dijete tamo sudiralo nebi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.