Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo u V. Gorici

Filmska potjera nakon pljačke zlatarnice: Upali s pištoljem i ukrali nakit vrijedan više desetaka tisuća kuna

Policija
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
22.09.2016.
u 10:29

Kradljivci su pobjegli skuterom, a policija, koja je brzo stigla, odmah je krenula u potjeru te nedugo potom uhitila jednog pljačkaša.

Velikogorička zlatarnica Prahir u Zagrebačkoj ulici bila je u srijedu meta dvojice pljačkaša koji su otuđili nakit u vrijednosti više desetaka tisuća kuna.

Maskirani dvojac upao je u zlatarnicu pred kraj radnog vremena, oko 19.45 sati te uz prijetnju pištoljem počinio krađu. Djelatnica je tijekom pljačke aktivirala tihi alarm nakon čega je vlasnik nazvao policiju, piše Cityportal.

Kradljivci su pobjegli skuterom, a policija, koja je brzo stigla, odmah je krenula u potjeru velikogoričkim ulicama te nedugo potom uhitila jednog pljačkaša. Pomogli su i gosti kafića u neposrednoj blizini zlatarnice jer su policajcima ukazali u kojem pravcu su pobjegli pljačkaši.

Policija je kod uhićenog pljačkaša pronašla nakit vrijedan više desetaka tisuća kuna, a istraga će pokazati je li riječ o cijelom plijenu.

- Na sreću sve je dobro prošlo i nitko nije ozlijeđen. Djelatnica je reagirala brzo, baš kao i policija. Pomogli su nam i ljudi iz kafića, koji su policiji govorili u kojem smjeru trebaju ići u potjeru. Njih su obavijestile prolaznice koje su primijetile krađu. Cijelu pljačku i same počinitelje snimile su naše kamere - ispričao je vlasnik zlatarnice Tomislav Prahir za Cityportal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije