Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokraj kršana

Filmska potjera – mladić bježao od policije pa sletio s ceste

privođenje, USKOK, policija
Goran Jakuš/PIXSELL
16.10.2012.
u 13:57

Mladić je tijekom potjere više puta prelazio u lijevi prometni trak, a na kraju se zabio u policijski auto

U ranim jutarnjim satima 14. listopada na cesti pokraj Kršana odvila se prava filmska potjera. Naime, 21-godišnjak iz Buja, koji je upravljao Renaultom pulskih oznaka, oglušio se na signale policijskih službenika da zaustavi vozilo. Mladić je nastavio voziti u smjeru Pazina zbog čega je policijska ophodnja krenula za njime. Kada su ga u Gračišću pokušali prestići, mladić ih je spriječio prešavši u lijevi prometni trak.

Policijski službenici bili su primorani odustati jer je prijetilo da slete s kolnika i udare u kameni zid. U potjeru se tada uključila i druga ophodnja, no 21-godišnjak je i njih ometao, prelazio na suprotnu stranu kolnika, krivudao po cesti ugrožavajući tako promet iz suprotnog smjera. Ipak, na raskrižju Kičer policijski službenik uspio je mladića obići i doći ispred njega, ali je tada 21-godišnjak desnom stranom Renaulta udario u policijsko vozilo, nakon čega su oba automobila sletjela s kolnika.

U nesreći je mladić lakše ozlijeđen. Protiv njega će Općinskom državnom odvjetništvu u Puli biti podnesena kaznena prijava, a prekršajnom sudu optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije