Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U PREMIUMU

Film koji otkriva dugo skrivanu tajnu o petoj koloni: 'Hrvatska šutnja i izdaja'

'Hrvatska šutnja i izdaja'
Foto: VL
1/2
09.12.2015.
u 14:37

Najavljujemo sljedeći film iz ciklusa Večernjakovih političkih dokumentaraca

Dokumenti iz sjedišta KOS-a otkrivaju: agenturna mreža bila je dublje u Hrvatskoj nego što je itko pretpostavljao. Njeni su pripadnici utjecajni članovi društva. Jezgra pete kolone u samom je sjedištu partije. Krakovi se šire i na demokratsku oporbu.

Nekada su tajno i podmuklo radili za agresora ljudi koji žive među nama. Danas su diplomati, novinari, političari, analitičari, profesori. Po nalogu Beograda dio hrvatskih političara i novinara vodio je specijalni rat protiv Hrvatske.

Dok su jedni bili spremni dati život za hrvatsku neovisnost, drugi su je spremno izdali.

Dokumenti o hrvatskoj petoj koloni ugledali su svjetlo dana kroz dokumentarni film iz ciklusa Večernjakovih političkih dokumentaca: "Hrvatska šutnja i izdaja".

Film u cijelosti možete pogledati od 10. prosinca u Premiumu Večernjeg lista

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

LI
Livi
14:57 09.12.2015.

Zato i nisu podizane optuznice protiv toliko zlocina nad Hrvatima pocevsi od 1945 pa do danasnjih dana. Zato je uvedena abolicija samo za "zasticenu manjinu" kojoj je za nagradu dato automatsko pravo da ima svoju samostalnu stranku i da opet moze birati druge stranke. Takva prava nema nijedna manjina ni u jednoj drzavi na svijetu. Dobiva dobru nagradu tko mi suprotno dokaze. I sta rade nasi "ustavni strucnjaci"!!!

Avatar zong
zong
16:18 09.12.2015.

Oni su bili dio Jugoslavije, bili su Jugoslaveni i za nju su se borili... ne za Srbiju, ne za četnike... Kada su vidjeli da Beograd ne radi više u duhu Jugoslavenstva, digli su ruke od svega i bivša se država raspala. Neki od njih možda i danas misle da je Juga bila bolja opcija ali sada u svima tražiti Udbaše je čista paranoja...

PE
petnaestica
17:03 09.12.2015.

gosti na premjeri ovoga dokumentarca će biti Karamarko i Rašković ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije