Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17 kritično

Filipini: 24 osobe ranjene u eksploziji bombe na kampusu

bomba,eksplozija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.01.2014.
u 10:40

Motivi napada još nisu poznati kao niti napadači. Nijedna ekstremistička grupacija zasad nije preuzela odgovornost za napad.

Najmanje 24 studenta i profesora ranjeni su u eksploziji improvizirane bombe danas na Filipinima. Njih 17 u kritičnom je stanju zadržano na bolničkom liječenju, javlja AFP.

Eksplozivna naprava bila je postavljena u studentskom kampusu u Aracanu. Motivi napada još nisu poznati kao niti napadači. Nijedna ekstremistička grupacija zasad nije preuzela odgovornost za napad.

>>Krvava novogodišnja proslava: U eksploziji bombe poginulo 6 ljudi
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije