Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNO
Povratak na članak

Filip Glavaš od menadžerice Belupa naslijedio vilu, Mercedes, dva stana...

Općinski sud u Koprivnici nepravomoćno je presudio da sin Branimira Glavaša jedini dobiva imovinu Mare Bareze koja je svoju posljednju želju izdiktirala prijateljicama

Komentari 13

IM
Immanuell
10:25 27.11.2019.

Pa dobro, bio joj je kao sin i naslijedio po njezinoj posljednjoj želji. To je njihova privatna stvar.

VL
DU
Deleted user
09:29 27.11.2019.

Ne znam zašto se toliko buke diglo u javnosti - odnosno ovdje imamo slučaj uspješnog odgoja, sin u prestižnoj profesiji, a što je kao dijete razvedenih roditelja naišao na simpatiju starije gđe, koja je bila neudana (i očito u ne previše dobrim odnosima s članovima svoje obitelji) - sasvim razumljivo, kad se gleda iz emocionalnog aspekta. Usmena oporuka je mogućnost koju dopušta zakon - ako nije drugačije moguće, bilo zbog naglog pogoršanja stanja ili nekog hendikepa, ako je on imao emocionalnu povezanost s dotičnom gospođom tijekom odrastanja - čuđenju nema mjesta. Da ne bi ispalo pa preko sina branim Glavaša seniora - ne, naprosto javnost nikad zadovoljna, ni kad djeca bivših istaknutih figura iz rata prave nepodoštine, krim. karijeru ili pak u ovom slučaju, djetetu Glavaša se doista nema što prigovoriti i kamo sreće da su svi takvi. Inače, menadžerska vrhuška te "domaće" farma kompanije bere lovu na sve strane i nitko ih ne može bitno ugroziti na tržištu jer su naprosto "naši" i znaju igrati igru na svim frontovima, dakle bogatstvo je stečeno u farma branši, "zloglasnoj" po visokim prihodima zaposlenih i da su spremni skoro na sve.

VL
DU
Deleted user
08:54 27.11.2019.

Teško je bilo živjeti u komunizmu, vilu i nakit je kupila od plaće u Belupu nakon što je, uspostavom slobodne Hrvatske, konačno dobila posao u struci, jer je, naravno, bila politički nepodobna?

VL
Avatar southman
southman
08:20 27.11.2019.

Oporuke preko "usmene predaje" !?

VL
DO
doktorica
08:53 27.11.2019.

usmena oporuka vrijedi samo u izvanrednim okolnostima(elem.nepogoda i sl.)a ne vrijedi kad ta nepogoda prestane.Zašto imamo zakone ako ih se sud ne pridržava?!

VL
BO
Bojnik
09:50 27.11.2019.

Bas me zanima sto ce njezine prijateljice kojima je izdiktirala oporuku dobiti od toga.Ovo je ko nekada....dva svijedoka i sve prolazi,pa cak i to da nekome uzmes sve nasljedstvo.

VL
TI
Tigar60
09:01 27.11.2019.

Valjda se zaljubila. Svaka čast Gospođi , ali ovaj balavac je prevarant kao injegov ČAČA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.