Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak vođe
Povratak na članak

Fidel Castro napustio i mjesto šefa Komunističke partije

Svoju funkciju predao je na raspolaganje stranci i njenu sadašnjem čelniku, svojem bratu Raulu, koji je funkciju predsjednika od Fidela preuzeo 2006., nakon što se narušilo zdravlje starijeg brata

Komentari 10

OB
-obrisani-
09:13 20.04.2011.

Fidel Castro napustio i mjesto šefa Komunističke partije te odmah posle toga za medije izjavio da se ne boji Haaškoga sudovanja jer se \"udruživao\" sa prokletim komunistima i nije bio \"Udružen\" među one nevine, poštene i posebno humane sa Balkana..

VL
IS
istima
09:33 20.04.2011.

... a što taj čovjek nema sina pa da ga naslijedi.... nego ovako...?

VL
OB
-obrisani-
09:53 20.04.2011.

Mislim da bi negdje u tunguziji trebalo otvoriti rezervat za smještaj takvih bolesnika, bivših \"nesvrstanih\" diktatora i njihovih prijatelja

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
10:19 20.04.2011.

mogao bi ga stipe mesić naslijediti. on to oduvijek želi... ajde stipe eto ti novo radno mjesto....

VL
ST
Stockholm
10:48 20.04.2011.

Premalo, prekasno, drug Castro!

VL
PU
pusrane
14:23 20.04.2011.

jadnik, ovaj mora da je mnogo bolestan, više od našeg EUjaneza-nabiguza....

VL
PA
patria
23:48 20.04.2011.

Konačno se i na Kubi kotač povijesti počeo pokretati i pozitivni pomaci su već postali vidljivi. Za nadati se da će vrijeme u kojemu su svi Kubanci formalno imali pravo na svu besplatnu medicinsku skrb,a u stvarnosti većina nije mogla ni popraviti zube kako spada, vrijeme oronulih fasada i neodržavanih zgrada dovedenih do ruševnog stanja, vrijeme kada su glavninu i inače oskudnog voznog parka sačinjavale američke krntije iz pedesetih i stare Lade, vrijeme nestašica hrane, ogrijeva i struje, definitivno proći. Komunistički sustav na Kubi je stvorio paradoksalnu situaciju ekonomske propasti jedne zemlje koja graniči sa Amerikancima koji imaju toliko novaca da gotovo ne znaju što bi sa njima. Jedina svijetla strana toga režima koji je ljudima svašta obećavao,a malo toga mogao i ponuditi, je to da je zauzvrat malo toga, osim naravno političke poslušnosti, i očekivao od svoga stanovništva, odnosno da je režim bio mnogo blaži nego u mnogim drugim komunističkim zemljama. Vrijeme je da jednu potrošenu i promašenu komunističku revoluciju konačno zamjeni jedna politička i gospodarska revolucija koja će Kubu vratiti tamo gdje joj je i inače mjesto, u tokove suvremenog svijeta.

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
06:30 21.04.2011.

Fidel amigo - del Mundo es con tigo! Chavez amigo - del Mundo es con tigo! Raul amigo - del Mundo es con tigo! Viva Ernesto! Viva revolucion!

VL
OB
-obrisani-
22:02 21.04.2011.

La Morto fashismo & comunismo alles zusamen - OBADVA su pala

VL
OB
-obrisani-
22:08 21.04.2011.

Jusuf ŠugašVili + Adolfo Hitler + Ce ce Tungh + Jusuf Baroso Tito = kameraden - mega murders

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.