Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZDOR U EU

Rusija dobiva saveznicu u srcu NATO-a? 'Ne može zaboraviti poniženje u Kijevu. Ovo je osobno'

10.04.2024.
u 15:12

U jutro 14. siječnja 2009. slovačka delegacija predvođena Ficom sletjela je u Kijev. Ukrajinci su ih natjerali da čekaju puna tri sata i pozvali ih u sobu za sastanak u kojoj su, na njihovo iznenađenje, bili i novinari. Pred uključenim kamerama Julija Timošenko je 20 minuta držala bukvicu Ficu jer je stao na stranu Moskve u sporu oko plina. Bila je to katastrofa za Fica koji je od tada počeo zauzimati otvoreno protuukrajinsko stajalište. Ovo je osobno - rekao je Alexander Duleba

Komentara 59

IZ
ivan.zorger
17:12 10.04.2024.

Bedasti naslovi u formi citata izjava koje nikad nitko nije izrekao. U rangu nogometnih komentatora.

EU
eurofil55
17:16 10.04.2024.

Slovačka je u sličnom sastavu podržala ulazak Ukrajine u NATO za razliku od ovih licemjera. Novac koji pripremate Ukrajini za rat i oružje, bolje ostavite sa strane kako biste sutra mogli platiti socijalnu skrb i mjesečnu naknadu milijunima nesposobnih Ukrajinaca koji su ostali osakaćeni i nesposobni za daljnji rad. Koliko god ružno zvučalo, zapadu će više odgovarati pali Ukrajinci nego ratni invalidi. Taj rat, koji će trajati do kraja njihovih života bit će nepremostiv balast za Ukrajinu. Da sam u Ukrajini, ovo bi me zabrinulo puno više od ovoga što se sada događa.

ST
stomiovotreba
17:19 10.04.2024.

Julija Timošenko? Jel' to ona što je sada u zatvoru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije