Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izigrali upravu
Povratak na članak

Fiatovi radnici štrajkali da bi gledali utakmicu

Ako nećemo ozbiljno raditi, Fiat će otići. Italija više neće imati industriju - rekao je delegirani upravitelj Fiata Sergio Marchionne

Komentari 10

MI
mioc
13:00 19.06.2010.

zato i jesu fiati smeće ! ovdje se u tekstu spominju samo brojke , a da takovi radnici uvelike utjeće na kvalitetu se vidi na svakom drugom fiatu ,sve nešto na krivo napravljeno , simetrija određenih dijelova na autu je je smiješna , ko da ih dijeca rade

VL
MI
misuratakid
14:04 19.06.2010.

E svaka čast talijanima! Oduševili su me.... već se neko vrijeme dvoumim da li uskoro zamijeniti automobil Fordom Fiestom ili Fiat Bravom - mislim da je odluka donešena - volim da mi auto naprave radnici koji vole nogomet i koji su zdravi u glavi da glupe šefove otjeraju u 3 materine kada to zasluže! Neka uživaju u nogometu, a ja ću u rujnu ili listopadu uživati u novom Fiat Bravu - ili možda u studenom ako isporuka zbog štrajkova bude kasnila - who cares! :-))

VL
MM
Mladen Miletić
14:21 19.06.2010.

pravi alfaman, znam ti si prošle godine i predprošle bio taj najjadniji komentatorić sada si odmah iza mene ove godine ... Tko nnezna i nema razuma uvjek se tu vrti ili ispred ili iza mene bez obzira na alfu !

VL
MA
Macaktom
11:17 19.06.2010.

mislim da brojci 35000 na kraju texta nedostaje jedna nula a ako ne nedostaje onda definitivno zaslužuju da im zatvore tvornicu.

VL
Avatar kos
kos
11:48 19.06.2010.

u Albaniji ima još mjesta,oni bunkeri su pogodni za proizvodnju pogotovo što im je blizu mogu i u gumenjaku preći kanal,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

VL
MM
Mladen Miletić
13:12 19.06.2010.

Fiatovi radnici štrajkali da bi gledali utakmicu, apsolutno u pravu. Kapitalizam je uvjerenja da čovjek je govno i bez prava a proizvod je i njegov profit iznad svega. Pa i u ovako iznimnom događaju koji bi trebao da pokaže barem malo ljudskosti nedaju slobodu \" GRAĐANIMA KAO DA SU ROBOVI ILI ZATVORENICI ZLOČINCI ! Pardon kako je sa zločincima u Hagu jel Gotovina gleda utakmicu? I ostali ? Znamo da mu pjevanje nedozvoljava; brani Predsjednik Hrvatske i Premijerka Kosorica; jel su uvjereni da ne zaslužuju ni tona kao da su več 100% osuđeni ratni ZLOČINCI ! Dok se nitko ne uzbuđuje i narod izluđuje što se u Bosni nekim HEROJIMA pjeva svaki dan i LOVA iz Hrvatske stiže redovito bez da RADI ... Štrajk je OK. Nesmije pojedini kirurg koji hitno mora da operira nekoga kojemu se žuri ili OP. ili put u raj ; to je kraj !

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
13:42 19.06.2010.

Tu nije u pittanju samo FIAT nego stotine malih dobavljača po cijeloj Italiji koji bi mogli ostat bez posla. Nek sele pogone u Poljsku, radišniji Poljaci će biti zahvalni, Fiat uštedijeti a Talijani ostati bez posla, zahvaljujući pretjeranom utjecaju sindikata.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
13:43 19.06.2010.

Mister, ti i dalje vodiš kao najgljupji komentator...

VL
GO
goran71
00:48 20.06.2010.

Pa koliko su su ljudi osilili to je nevjerovatno.Talijani bi mogli zaplakati a drzava propasti netreba im nijedna recesija.Socijalizam nemoze opstati.

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:47 20.06.2010.

. ..Srpski virus(YUGO 45)ULJETIO JE U Talijanski FIAT. ..DRUŽE SNAĐI SE. ..TITTO. ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.