Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manifestacija

Festival voćnih rakija, likera i pekmeza

rakija
Davor Puklavec/PIXSELL
27.09.2013.
u 11:25

Na osmom po redu Festivalu voćnih rakija, likera, pekmeza održat će se i četvrta Međunarodna izložba bundeva

U organizaciji Lokalne akcijske grupe Srijem, Udruge voćara Rujan iz Tovarnika, Općine Tovarnik i Vukovarsko-srijemske županije danas i sutra u sportskoj dvorani OŠ Antuna Gustava Matoša, održava se osmi po redu Festival voćnih rakija, likera, pekmeza i četvrta Međunarodna izložba bundeva i tikvica gdje će biti i natjecanje za najveću bundevu.

Svečani program počinje popodne u 16 sati kada nastupaju KUD-ovi Matija Gubec Ilača, A. G. Matoš Tovarnik, Tamburica Vinkovci, humoristi Bać Roka i did Tunja, Pučki pjesnik Đuro Kuveždić, Đuka, pjevači Branko Čulić-Vukovarac, Tomislav Šulentić, Ivica Brandibur i Zoran Goman te Tamburaški sastav Sinovi ravnice i rock sastav Patoka, a u 19. sati je svečanost otvaranja 8. festivala voćnih rakija, likera i pekmeza.

Sutra, već od jutra Tovarničani i njihovi gosti mogu razgledati Međunarodnu izložbu bundeva i tikvica, izložbu malih životinja, a u 12 sati je vaganje bundeva kada će biti poznato tko je uzgojio naveću i najtežu bundevu. POslije slijedi zabavni program uz KUD-ove, tamburaše i pjevače slavonskih pjesama.

>> Sezona rakije: \'Iscurilo\' šljivovici bez papira

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije