Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik pulskog SDP-a

Ferić o Liniću: Svačije je pravo izaći na izbore

Danijel Ferić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
15.12.2014.
u 13:12

– I u slučaju nastupa Linića na sljedećim izborima nasuprot SDP-u, IDS će štititi prije svega vlastiti interes – zaključio je Ferić.

– Svačije je pravo izaći na izbore, a građani će odlučiti – komentirao je danas predsjednik pulskog SDP-a i gradski vijećnik Danijel Ferić Linićevu najavu o samostalnom izlasku na parlamentarne izbore.

Na pitanje novinara kako će se to odraziti u 8. izbornoj jedinici, odnosno kako će se prema novome omjeru snaga postaviti IDS, Ferić je napomenuo da je Linić na posljednjim izborima bio kandidat u 7. izbornoj jedinci. IDS je ocijenio strankom koja gleda isključivo vlastiti interes dok druge proziva za nevjerodostojnost.

– Tako je član IDS-a na sjednici Vlade glasovao za izmjene zakona o porezu na dohodak i o regionalnom razvoju, dok su IDS-ovi zastupnici u Saboru glasali protiv. I u slučaju nastupa Linića na sljedećim izborima nasuprot SDP-u, IDS će štititi prije svega vlastiti interes – zaključio je Ferić.

>> Linić: Na izbore idem kao nezavisni kandidat

Komentara 7

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
14:53 15.12.2014.

"IDS će štititi prvenstveno vlastiti interes" - zar je ikad drugačije i bilo? To oduvijek radite, samo gledate vlastiti interes. Sad ste samo napokon priznali bez floskula i laži kako ćete štiti interes građana.

MA
Magnificus
13:43 15.12.2014.

IDS-ovi zastupnici u Saboru razmišljali su svojom glavom i glasali su kontra poreznih izmjena koje će teško pogoditi jedinice lokalne samouprave, a SDP-ovci su glasali kako im je naložilo stranačko vodstvo!!!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:10 15.12.2014.

Na stranu tko je tko u stranci al pobogu vi u kukuriku koaliciji vise neznate tko je skime kaj vam je dajte jednu suvislu napadali ste sve oko sebe ponekad i sa pravom a sad muk i taj jovanovic suti nije glasan pa nek bude sad pravedan ja nevolim lopove kohe bilo opcije al da me pljuju oni koji nevole ovu zemlju to ne razumijem i bicu uvijek za hrvatsku i ostacu hrvat za razliku od nekih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije