Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA IDEJA!

Fenom pokušao odlediti automobil pa ga gotovo cijelog zapalio

Pixabay
12.02.2021.
u 13:26

Šteta se procjenjuje na 8000 eura.

Vlasnik automobila (47) iz Treuena u Njemačkoj imao je ponešto nekonvencionalnu ideju o tome kako bi mogao odlediti svoj automobil. Uzeo je fen za kosu samo kako bi si zapalio automobil, piše Fenix-magazine. 

Preko noći parkirao je svoj Citroen u ulici Schönauer Strasse u četvrti Altmannsgrün. A kako bi ga ujutro brže odledio na ledenoj hladnoći (-9 stupnjeva), stavio je sušilo za kosu u predio motora vozila i uključio fen na vrući zrak. No, fen je previše zagrijao motor, pa je došlo do požara s prednje strane motora. 

Neimenovani vlasnik automobila sam je uspio ugasiti požar prije dolaska vatrogasaxa. Šteta se procjenjuje na 8000 eura. 

Ključne riječi

Komentara 6

ST
Startrack
15:29 12.02.2021.

Ledena hladnoca -9 Lol. Ja sam juce dva sata radio napolju na -20 a vjetar faktor je bio oko -25. I jos sam uvece otisao ljuljnut koju. Otkad je -9 ledena hladnoca. Lol.

Avatar Tombstone
Tombstone
14:35 12.02.2021.

Susilo za kosu ne moze izazvati pozar na motoru automobila. Susilice koje se koriste u automatskim autopraonicama nebrojeno puta su jace i toplije i nikada se takvo sto nije dogodilo. Uostalom kako bi izgledala kosa nakon susenja tom susilicom ako je u stanju inicirati pozar u automobilu zbog vrucine.

VI
vidum
11:12 13.02.2021.

Nije čovik kriv što nije ima let-lampu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije