Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
registar branitelja

Feliću pozlilo na saslušanju zbog sumnji da je objavio Registar

felic (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/8
16.04.2010.
u 12:39

"Enese, frende, ne znamo se osobno, možda iz viđenja, ali to nije bitno. Imaš moju apsolutnu podršku. Pozdrav tebi, tvojoj obitelji i prijateljima" - napisao je u grupi Marko Pavković.

U potrazi za originalnim CD-om s popisom branitelja, čiji je sadržaj objavljen na internetu kao nepotpuni Registar branitelja, karlovačka policija danas je pregledavala računalnu opremu izuzetu od četvero bivših zaposlenika tamošnjeg Ureda za obranu. Riječ je o Enesu Feliću, Diani Marković, Martinu Bariću i Davoru Stišćaku.

Oko 17 sati Enesu Feliću, koji je bio predmet istrage zbog objave dijela Registra branitelja, pozlilo je na kraju saslušanja u zgradi PU karlovačke. Njegov odvjetnik Zvonko Žaja kaže da je Feliću pao tlak i da se srušio, potom je stigla hitna koja mu je pružila pomoć. Odvjetnik Žaja kazao je da se istraga nastavlja, ali ne protiv Enesa Felića te da on ima status građanina.

"Enese, frende, ne znamo se osobno, možda iz viđenja, ali to nije bitno. Imaš moju apsolutnu podršku. Pozdrav tebi, tvojoj obitelji i prijateljima" - napisao je u grupi "Podrška za našeg Enesa Felića" osnovanoj na Facebooku Marko Pavković, satnik iz Karlovca koji je po povratku iz misije u Afganistanu zbog pijane profesorice u prometnoj nesreći ostao bez obje potkoljenice.

Grupa koju su osnovali bivši dožupan Marinko Milčić (nekoć član HSP-a) te Dario Šimunić i Jozo Crnjac oko podneva je imala 447 članova.

Komentara 15

OB
-obrisani-
14:01 16.04.2010.

Vrlo zanimljiva ova nova koalicija za objavu Registra između Srba i komunista koja želi izručiti sve hrvatske branitelje cijelom svijetu, iako to niti jedna normalna zemlja na svijetu ne radi. Oni koji imaju najmanje branitelja u Registru i oni koji su se borili protiv tih branitelja iz Registra žele objavu imena i prezimena tih iz Registra, zašto? Nisu ih mogli pobijediti u ratu? pozdrav vaš zmijicamala

OB
-obrisani-
14:18 16.04.2010.

100% je provjereno da su i slovenski vitezovi Borut Pahor i Samuel Žbogar u registru branitelja Republike Hrvatske..Možda če se nekima to činiti čudno ali slovenski vitezovi su svojim junačkim i hrabrim djelima i blokadama sprečili da se Hrvatska i Hrvati brukaju i blamiraju po EU savezu več od 2010 godine ili kako bi domoljubno pošteni Dr. Ivek Sanader rekel od 2007 godine...

BL
bljesak
18:28 22.04.2010.

Dali u nekom uredu za obranu ima zaposlenih hrvata ili su svi maknuti 2000-e ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije