Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fekalije u snježnim rupama

Fekalije penjača na Mt. Everest prijete zarazom stanovnika

Mount Everest
Foto: PA/Pixsell
05.03.2015.
u 00:15

Nepalski planinarski savez od vlade traži da se penjačima osiguraju propisna mjesta za vršenje nužde jer u većini slučajeva planinari to rade u rupama u snijegu

Fekalije koje iza sebe ostavljaju planinari i penjači na Mount Everest postali su ozbiljan problem za zdravlje lokalnog stanovništva i prijete izazivanju zaraze na najvišoj planini svijeta, poručeno je iz nepalskog planinarskog saveza.

Oni od vlade traže da se penjačima osiguraju propisna mjesta za vršenje nužde jer u većini slučajeva planinari to rade u rupama u snijegu, a količina je "fekalija u snježnim rupama" sve veća i opasnija.

>> Japanac (80) postao najstariji čovjek koji je osvojio Mt. Everest

Komentara 4

MT
miki_trasi
08:13 05.03.2015.

dobro je dok nema govana, lako ćemo s fekalijama...

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:14 05.03.2015.

Zamisli zamrznuto govno prijeti narodu Nepala!!!!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
13:08 05.03.2015.

Zapadnjaci vrše veliku nuždu po Šerpama. Sramota neokolonijalizma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije