Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoka povjerenica EU
Povratak na članak

Federica Mogherini: Hrvatska treba pomoći širenju Unije na jugoistok Europe

U jamčenju sigurnosti, stabilnosti, ali i pomirenja važno je pokazati da su procesi EU čvrsti i nepovratni, rekla je Mogherini

Komentari 5

DU
Deleted user
20:35 20.07.2017.

bez obzira koliko se ove dvije gospodje smiju eu je utopija i vrlo brzo ce se raspasti jer eu je vec sada krnja jer ju je napustila najjaca karika velika britanija hrvatska ne zna pomoci ni sama sebi a kamoli da moze pomoci nekoj drugoj drzavi kojoj bih ili srbiji obje te zemlje su vrlo neprijazeljski raspolozene spram nas hrvata

VL
SS
S.Savić
02:53 21.07.2017.

Zašto bi pomogla jedna mala i slaba Hrvatska ovom čudovištu koje prijeti da će oduzeti prava glasa svojih članova. Ovo je novo carstvo njemačko-francuskog saveza na štetu svih preostalih teritorija. Zato Engleska nikada nije uvela EUR valutu u svoj monetarnii sustav i učinila pravu stvar što je ovu franko-germansku utopiju napustila.

VL
GO
goran2hr
08:30 21.07.2017.

Kada su nas gurali u EU (između ostalih izmišljotina), plašili su Hrvate, da se bez EU - "moramo ujediniti sa Srbijom" i da bez EU - "idemo u žicu". U žicu nas je EU već stavila, a sada nas ohrabruju, da baš mi pomažemo ulazak Srbije u EU. A kada Srbija uđe u EU, eto nas opet u istom političkom okviru, novoj EUslaviji.

VL
OB
ObrenM
10:41 21.07.2017.

Kada smo ulazili skinutih gaca u ovu nakaznu tvorevinu pili smo EU bajke kako smo zadnja drzava primljena u ovo cudoviste.Danas samo sto ne mole za ulazak bilo koga u propalu nepostenu tvorevinu.

VL
Avatar comparator
comparator
11:30 21.07.2017.

Koja nagla promjena Evrope u smjeru proširenja ali kad smo mi bili u pitanju onda su kriteriji naglo postroženi. Evropa u nekom stvarnom smislu ni ne postoji nego je samo teritorij na kojem se je stvorila određena nazočnost političkog nadzora kojim vlada ekonomski snažna Njemačka . Cijeli taj proces u jednom smjeru se razvija dok u drugom propada i dobiva nove oblike koji još nemaju ni jasne nakane ,a kamo li jasnu svrhu. Ovim političarima je važno osnažiti svoje osobne pozicije koje zasnivaju na stereotipima o mržnji na Balkanu. Ponavljam po ko zna koji puta da mržnje između naroda na Balkanu nema nego je upravo nejasno stanje tko i čime upravlja stvara . Nikakvo nametanje rješenja ili prisila Evrope nije dobrodošla kao ni sistem "mrkva -batina " nije rješenje jer mi vrlo dobro razumijemo što želimo i prepoznajemo opasnosti i ucjene. Hrvatski narod u B i H ne smije biti žrtvovan za zadovoljavanje Turske ,Rusije ,Srbije ,UK,USA i svih sila i nacija te vjera koje žele dominirati Balkanom ili pomoću njega stvarati eksplozivnu situaciju opasnu za Evropu i cijeli svijet . Hrvati su narod u dvije države ali u BiH nemaju sva ljudska i konstitutivna prava ,a i njihovo ugrožavanje je opasno za opstanak Hrvata u Hrvatskoj .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.