Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjedinjene Države

FBI otvorio tajni dosje senatora Edwarda Kennedyja

kennedy
Reuters
14.06.2010.
u 17:37

Zasad se zna da Federalna policija nikada nije vodila kriminalnu istragu protiv Teda Kennedyja, niti je on ikada istražen kao moguća opasnost za nacionalnu sigurnost.

FBI je jučer učinio javnima tajne dosjee o pokojnom senatoru Edwardu Kennedyju. Zasad se zna da Federalna policija nikada nije vodila kriminalnu istragu protiv Teda Kennedyja, niti je on ikada istražen kao moguća opasnost za nacionalnu sigurnost. No također se zna da se u dosjeima nalaze podaci o kontroverznoj prometnoj nesreći koju je skrivio senator, a u kojem je poginula njegova suputnica.

FBI je dosje otvorio 1961., a zatvorio 1985. godine. U njemu se nalazi 2200 stranica dokumenata. Dio njih odnosi se na na Kennedyjevo putovanje u Srednju i Južnu Ameriku gdje je bio u misiji prikupljanja podataka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije