Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grešni plakat
Povratak na članak

Falus od marcipana izazvao buru reakcija

Aristofanova komedija “Lizistrata” s potpisom priznatog mađarskog redatelja Roberta Alfoldija još nije ni zaigrala na daskama riječkoga HNK Ivana pl. Zajca, a oko lascivne predstave već se digla prašina.

Komentari 3

Avatar punkufer
punkufer
19:41 16.02.2010.

Ha, ha, ha Od redatelja su doslovno dobili KU...C, a to ne kuže... Svaki drek se prodaje pod umjestnost, a hrvatska država to plaća. Katastrofa.

VL
OB
-obrisani-
18:24 16.02.2010.

Trebali bi dijeliti jestive faluse gledateljima nakon predstave.

VL
RU
Rumba
09:23 17.02.2010.

Nema šta Riječani su dobili fakat pravu i kvalitetnu mađarsku k ... od renomiranog redatelja ... Ministarstvo kulture i sporta bi trebalo hitno urgirati da k ... što prije stigne i u zagrebački HNK ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.