Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Fali joj samo legitimitet

Poput najstrože državne tajne čuva se program Đure Popijača, stvarna uloga Savjeta za gospodarstvo, državni proračun za 2010.

Komentari 3

MI
miso
20:05 18.11.2009.

Jadranka Kosor sve može, ali ne može skrenuti s puta koji joj je utrt desetljećima. sad se okrenula Škegri koji je rak rana hrvatske proizvodnje. A baš nam ta proizvodnja danas nedostaje. Trgovačke centre dobili bi i da nismo uništili domaću proizvodnj. Jedino što sada kupujemo tuđim novcem, bez Škegre bi kupovali svojim.

VL
OB
-obrisani-
22:29 18.11.2009.

Nikola ti si stvarno najnoviji ispljuvak Hrvatskog režimskog dupelizačkog novinarstva.Ivkošić je vjerovatno ponosan na tebe.Da živiš u S.Koreji bio bi idol nacije,al ovako ćeš ostat običan klon Milanov

VL
JA
jarac
17:20 19.11.2009.

Mislim da se nezna tko je nakaradniji, Ona na koji način je izabrana ili TI koji na tako pristran način pišeš i nudiš svoju istinu, ti si jedan mali novinarčić kojem se diže kosa na glavi od bilo kakvog pomakaa na bolje u ovoj zemlji. fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.