Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više od 10.000 fanova

Facebook stranica gradonačelnika Pule među prvih 100 političkih profila u svijetu!

Boris Miletić,Facebook
Foto: Boris Miletić Facebook-profil
29.01.2014.
u 15:47

Iz ureda pulskog gradonačelnika potvrdili su da stranica zauzima 67. mjesto među nekoliko tisuća analiziranih stranica političara

Facebook stranica pulskog gradonačelnika Borisa Miletića zabilježila je značajan uspjeh. Ovog tjedna našla se među prvih 100 političkih profila u svijetu prema poretku stranice likealyzer.com koja mjeri i analizira način upravljanja Facebook stranicama.

Iz ureda pulskog gradonačelnika potvrdili su da stranica zauzima 67. mjesto među nekoliko tisuća analiziranih stranica političara, pri čemu je Miletić uvjerljivo najbolje rangirani domaći političar.

Facebook stranica pulskog gradonačelnika ima i dodatni razlog za slavlje jer je dosegnula i brojku od preko 10.000 fanova što je gotovo petina ukupnog broja stanovnika Pule. Tjedne objave dosežu i do 60.000 Facebook fanova, od čega je njih čak 22.000 Puležana.

Kvalitetu aktivnosti stranice gradonačelnika Miletića prepoznao je i sam Facebook koji joj je krajem 2013. godine dodijelio i službenu oznaku originalnosti, tj. verifikaciju od strane Facebooka. Verifikaciju je dobila i stranica istarskog župana Valtera Flega te profil Istarskog demokratskog sabora. Istarski lideri ovime su postali prvi hrvatski dužnosnici koji su dobili ovakvo priznanje od Facebooka, prije Vlade RH ili predsjednika Ive Josipovića.

>>Hakirali profil gradonačelnika Pule na Facebooku pa ga vrijeđali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije