Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Our world is beautiful

Facebook aukcija vrhunskih fotografija za pomoć djeci u SOS Dječjim selima

Facebook aukcija vrhunskih fotografija za pomoć djeci u SOS Dječjim selima
26.04.2019.
u 13:23

Na izložbi su prikazane fotografije s najvećeg foto natječaja na svijetu 2017. godine, Our world is beautiful 2017 tvrtke CEWE

SOS Dječje selo Hrvatska organizirat će facebook aukciju od 6. do 13. svibnja koja će ponuditi 20 vrhunskih fotografija izrađenih na aluminiju formata 60x80 cm, a sav prihod aukcije namijenjen je za pomoć djeci SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

 „Prekrasne motive moći ćete ugostiti u vlastitom domu kao trajni podsjetnik da ste učinili dobro djelo i pomogli djeci koja žive u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.“,izjavila je Ljiljana Varga, voditeljica odjela za korporativna partnerstva SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Fotografije koje će biti ponuđene na aukciji prikazane su i na izložbi Naš svijet je lijep, u tunelu Grič, koju je do sada posjetilo gotovo 30.000 posjetitelja. Svi koji još nisu posjetili izložbu humanitarnog karaktera imaju priliku to učiniti do utorka, 30. travnja, potpuno besplatno.

Na izložbi su prikazane fotografije s najvećeg foto natječaja na svijetu 2017. godine, Our world is beautiful 2017 tvrtke CEWE, a o visokoj razini kvalitete fotografija svjedoči i komentar stručnog osmeročlanog suda koji su birali fotografije natječaja:

"Kvaliteta više od 183.000 fotografija općenito, ali i pobjedničkih fotografija konkretno, bila je na profesionalnom nivou. Ono što najviše impresionira je uspjeh autora da sažmu umjetničku i tehničku komponentu u fotografije koje omogućuju da se doživi ljepota i veličanstvenost motiva fotografija. Neke od fotografija oduševile su nas jednostavnim strukturnim sredstvima i formalno koncentriranim dijelovima koji stvaraju veliku napetost motiva.“

"Rijetko kada se uspije realizirati projekt s kojim su svi zadovoljni, no vjerujem kako smo upravo s ovom izložbom uspjeli upravo to jer smo prikupljenim sredstvima pomogli udrugu SOS Dječje selo Hrvatska, gradu dali jedan lijepi dodatni sadržaj tijekom cijelog mjeseca travnja, građanima koji su posjetili izložbu uljepšali boravak u gradu, a nas u CEWE-u učinili sretnima što smo imali priliku još jednom pomoći ovu hvale vrijednu organizaciju.", izjavio je regionalni direktor tvrtke CEWE Igor Roth.

Akciju za pomoć djeci u SOS Dječjim selima podržali su autori 20 vrhunskih fotografija donirajući svoja autorska djela te tvrtka CEWE zahvaljujući kojoj su fotografije izrađene na aluminiju.

Sudjelujete u aukciji i učinite život djece u SOS Dječjim selima još ljepšim i sretnijim!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije