Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.06.2014. u 15:37

Tvorci ovog izdanja „Exkluziv tabloida“ svoju novinarsku pamet i hrabrost pokazali su odlaskom u crkvicu pokraj sela Oparić u Srbiji. U njoj, u grobnici, prespavaš i prestane te boljeti glava ili zub, a ako si bio nepokretan – prohodaš. Ne ponovilo se.

Na početku emisije bogati svjetski nogometaši – na kraju neko zabačeno selo u kojem se oboljeli liječe tako da prespavaju na tuđem grobu. Između te dvije krajnosti, od kojih je ova druga suvišna, smjestile su se reportaže o novoj seksualnoj klinici za parove, o Anđi Marić i o novoj pjesmi Sandija Cenova.

Prilog o ljepoti nogometaša promašen je jer u njemu nije bilo naših golih i polugolih junaka iz Brazila. TV voditeljica Ecija Ivušić, pjevačica Martina Vrbos i Snježana Mehun ocjenjivale su ljepotu španjolskih, portugalskih, brazilijanskih i drugih svjetskih nogometaša – što je djelovalo jako tužno jer nije bilo ni jednog našeg nogometaša i to baš u trenutku kad je njihova golotinja na onom brazilskom bazenu bila svjetska senzacija, čak i u nekoliko naših novina, o portalima da i ne govorimo – zbog čega su nogometaši počeli bojkotirati kontakte s novinarima, a HRT je izdala licemjerno javno priopćenje da se odriče novinskog žutila.

Da je bilo pameti, tek sad bi se u „Exkluziv tabloid“ pozvalo manekenke, pa nek biraju među hrvatskim nogometašima. Umjesto toga vidjeli smo prilog koji je bezglavo skrpan po staroj ideji iz emisije, čak je i novinarka ista, u kojoj troje domaćih prosuditelja ocjenjuje kako se tko od Hrvatica i Hrvata odjenuo za izlazak. Da sve bude još gore, sliku-dvije naših golaća bez veze su potrpali u razgovor sa Sandijem Cenovom. Tvorci ovog izdanja „Exkluziv tabloida“ svoju novinarsku pamet i hrabrost pokazali su odlaskom u crkvicu pokraj sela Oparić u Srbiji. U njoj, u grobnici, prespavaš i prestane te boljeti glava ili zub, a ako si bio nepokretan – prohodaš. Svjedoci: čuvar crkve g. Ljubiša, izliječena gđa Javorka i pacijent g. Miladin Gajić koji leži na grobnici, s jastukom pod glavom i kaže da se osjeća kao kod kuće. Ne ponovilo se.

>> Kad će već jednom Josipović i HRT zapamtiti da Kolinda dolazi 1. rujna?

Komentara 17

BC
bura_curba
16:21 18.06.2014.

srpski grob, polegnes, pokriju te, a ako ustanes, ustajes kao grof

LV
leposava_vlaska
16:40 18.06.2014.

to je istina bura@to sto velis, polegnes i to, moj radivoje kad nema sta da radi, radivoje polegne i ja ga pokrijem,,a poslije dolazi doma i isprica mi da je sve kao u filmovima, turizam milina, tisina i malo ljudi krocilo na to mjesto,ali mi ponekad drhti radivoje,kada sunce izlazi

Avatar navijač
navijač
16:16 18.06.2014.

Taj tabloidi inace nikad nije prosao a da nije objavio sta ima novo u Srbiji , valjda im je to obaveza prema politickim sponzorima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije