Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Evo zašto bi Plenković pomeo oporbu na izborima

23.12.2021. u 13:20

Referendum kojim bi se dokinula stožerokracija sasvim je legitiman, no problem je što se njime u ovom trenu prije svega povlađuje skepticima i antivakserima, pa ostajemo na dnu EU po procijepljenosti, a na vrhu po broju umrlih

Komentara 6

Avatar Primarius
Primarius
13:43 23.12.2021.

Desnica u HR nikad neće proći....jer sve što je valjalo pobijeno 45-95 Amen....ostala šačica nezainteresiranih i more pozera...a mediji se kreću od ultra lijevih do izrazito lijevih...dok je tako okoti partizana mogu mirno spavati u tuđim stanovima...uživajte

SP
Spezzi
19:08 23.12.2021.

Za hdz glasuju samo plaćenici, a takvih je na žalost jako puno jer kod nas većina ekonomije {novca} dolazi iz javnog izvora.

DU
Deleted user
15:40 23.12.2021.

Nije moja nakana braniti Plenkovića - samo oni koji rabe trenutnu epidem. situaciju za uzrokovati pol. nemire u RH, ti nikad ne daju svojoj publici komp. prikaz mjera u susjednim državama odnosno RH je stalno za stupanj ili čak dva liberalnija, svim znalcima je jasno da voze bolnički sustav na rub sreće - e da bi mogli biti kafići otvoreni, škole da nemaju online nastavu itd. itd. Plenkoviću ide prigovor što ne istakne da on to sve poduzima na račun strahovitih napora iz med. struke, ne, stručnjaci čak izloženi uličnim vulgarnim ispadima i vlast slabo ili nikako ne reagira. O tome se tu radi, a što anarhisti i opozicija rabe svaku prigodu, pa i ovu iznimnu povijesnu situaciju, za napadati vlast i premijera - to je očekivano, ali nije humano jer zdravlje bi trebalo biti prioritet svih nas, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije