Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HHO
Povratak na članak

Evo tko su dobitnici nagrade za promicanje ljudskih prava

Nagrade su uručene na svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, a dodjeli je prisustvovala i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Komentari 6

VO
vodopad
07:48 09.12.2018.

ja predlažem milorada pupovca čovjek zaslužio

VL
SO
sohnahoakasaa
14:30 09.12.2018.

Gdje i kad su Hrvati 'osjetili', primijetili ili doživljeli 'borbu' prof Šimonovića za bilo čija prava. Na svakom radnom mjestu uvijek je pokazao i dokazao da baš i nije Hrvat. Ćak ni za lovu. Sjetimo se 'dila' sa Srbijom im i tužbom za ratnu štetu a drugo da ne govorim. Ali tko 'radi' za dodjelu i kome nije ništa čudno. Isti je i privatno katastrofa. Nepoznati ishod bi bio kome dodijeliti nagradu sebičnosti, samoživosti, nepristojnosti i nepoštivanje sudjeda, kolega i svih susretnika - njemu ili njegovoj drugarici ženi.

VL
AV
avim
10:52 10.12.2018.

Samo mi nije jasno,,sto Kolinda i mi iz Hrvatske imamo sa nekim ,,odvjetnikom iz Sarajeva da mu dajemo nagrade?Neka mu da nagradu Izetbegovic

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
06:47 09.12.2018.

Tvrtko Barun je pravi Hrvat i ljudina.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:58 08.12.2018.

O Bogo naš dobri Hrvatski da li je to moguće, da glavnu nagradu da ljudska prava dobije jedan Tvoj potpuni anonimus dok je Tvoja izaslanica, Hrvatska Vrhovnica, Madona BBh u učestvovala u ceremoniji samo kao publika dodjele (zlobnici bi rekli da ova mora biti svakom loncu poklopac, ako već ne uspije da postane lonac). Naša Madona Nr. 1 čuda stvara svojim humanističkim aktivnostima i ne žali nadljudski napor kada se izgrlila i izlizala sa svim učesnicima finala NPS (sa izuzetkom publike, koja joj nije mogla prići zbog policije satrapa Putina), Devis cupa i dijeli kapom i šakom svoju ljubaav, milosrdje i malin milion drugih dobročina, što prevazilazi svaku moć ljudskog poimanja. Ali nije problem samo u njenom statusu (redovnom) publike, već činjanica da izrod Čičak i njegopvi Helsinski tamburaši provode neprijateljsku propagandu protiv Tvojeg najvjernijeg stada i njegovog državnog tora, a Vrhovnica isto potporuje. Strava i užas rekao bi naš kolega puknuty Djurić, zar ne?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:28 09.12.2018.

Ma ljudi da li je to moguće, da od miliona glasova obožavatelja naše Vrhovnice, glasa čuti nije? Da li su ovi hrvatski vjerodomoljubi bez mane, straha i razuma konačno počeli razmišljati invalidnim glavama, a ne rektumima u koje im sese zavukla naša Vrhovnica? Neka im je drago što je pred, na i po svetom Nikoli ova obišla sa policijskom kohortom i svojom svitom Moslavačko-sisačku županiju i izbacila za sat ili dva svoje baljezgarije pred čelnicima većih općina i gradova i njihovim službenicima i pokojim najvjernijim obožavateljem. Mea culpa, mea maaxima culpa, jer sam se ja u isto vrijeme nalazio u H. Kostajnici i nisam iskoristio priliku da joj cjelivam svetu ručicu i dobijem blagoslov, a možda i zagrljaj ako bi ova procjenila da bi bio dobar selfi. Uvidjevši kakvu sam strašnu, neoprosstivu grešku počinio odlučio sam da počinim dalji neoprostivi grijeh podizanja ruke na smoga sebe, a vjerne obožavatelje Vrhovnice ovim putem konzultiram o ispravnosti moje odluke, tj. da zagrijem do ključanja kacu ulja i skočim u njega. Dakle obožavatelji očekujem sa nestrpljenjem vaše savjete i mišljenjee o pitanju napred navedenom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.