Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financijsko izvješće
Povratak na članak

Objavljeno tko je najviše donirao za kampanju Ivana Sinčića

Najviše dvije donacije u uslugama dobio je od tvrtke Kristal bazeni i fontane d.o.o.

Komentari 10

ZG
zgblabla
13:29 23.12.2014.

pa kaj i ja bi mu donirao neki sitniš da imam,!

VL
Avatar kerumSekaVasoDipKarM_Linda
kerumSekaVasoDipKarM_Linda
14:10 23.12.2014.

Ako treba i zadnju koru kruha cu ti dati a ju ostati gladan samo da oslobodimo zemlju od pljacke! Ponizeni i opljackani narod je uz Tebe Sincicu!

VL
Avatar kerumSekaVasoDipKarM_Linda
kerumSekaVasoDipKarM_Linda
14:09 23.12.2014.

Ako treba i zadnju koru kruha cu ti dati a ju ostati gladan samo da oslobodimo zemlju od pljacke! Naprijed Sincicu!

VL
Avatar kerumSekaVasoDipKarM_Linda
kerumSekaVasoDipKarM_Linda
14:06 23.12.2014.

Opljackan i ponizen narod je uz tebe Sincicu!

VL
Avatar kerumSekaVasoDipKarM_Linda
kerumSekaVasoDipKarM_Linda
14:08 23.12.2014.

Ako treba i zadnju koru kruha cu ti dati a ju ostati gladan samo da oslobodimo zemlju od pljacke!

VL
Avatar kerumSekaVasoDipKarM_Linda
kerumSekaVasoDipKarM_Linda
14:07 23.12.2014.

Naprijed Sincicu ti si nasa nada!

VL
OT
Otporaš
16:20 23.12.2014.

Svi su spremni preuzeti kormilo države u svoje ruke, a svi su izišli iz titinih škola. Bravo! Svi marširaju pod hrvatskim stijegom. Ovo je jedno očito OGLEDALO ideja Maksa Luburića. Tko u to ne vjeruje neka pročita Maksa Luburiča "PORUKA IZMIRENJA USTAŠA I HRVATSKIH PARTIZANA", koja je izišla u Istarskoj DRINI br. 3/4 1964., ili neka pročita: "ZAUZIMANJE STAVA" iz novine OBRANA br. 97/98 1968. gdje je generala Drinjanina napisao: "NAŠ STAV JE JASAN: "RUŠITE SVAKU JUGOSLAVIJU"! Činite to u ratu i bez rata, sa Rusima i Amerikancima, sa komunistima, nekomunistima i antikomunistima, u kalsičnom ili gerilskom ratu, dijalektikom riječi i dinamita, ali rušite ju, jer ako jedna država nema razloga za opstojanje onda je to samo i jedino JUGOSLAVIJA". To su USTAVNA I PROGRAMATSKA NAČELA HRVATSKOG NARODNOG OTPORA koja ova četiri kandidata sprovode bez Maksa Luburića i dijelo. Za podsjetiti je da je dan izbora 28 prosinca 2014. godine, dakle, točno, iz dana u dan 55 DOGINA OD POGLAVNIKOVE SMRTI. Na ovaj dan sjetimo se prvog hrvatskog državnog Poglavara Poglavnika dra. Ante Pavelića i glasujmo za četvrtog predsjednika RH u mislima da će četvrti predsjednik RH dozvoliti da se posmrtni ostatci prvog hrvatsko Poglavnika prenesu u njegovu voljenu Hrvatsku za koju se je cijeli svoj život borio, a ne za ovaj ili onaj politički ili ideološki program. SLAVA VELIKANU VELIKA POGLAVNIKU DRU. ANTI PAVELIĆU!!! Otporaš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.