Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šefica Porezne
Povratak na članak

Evo što je Stoja Mučaji ove godine govorila o Sinovčiću

– Neka potraživanja Rene Sinovčića prema društvu VOX jednostavno su nestala u predstečajnoj nagodbi, a pojavila se treća osoba – kazala je Mučaji

Komentari 6

Avatar Feniks
Feniks
14:41 02.12.2014.

Gospođa je clanica SDP-a. Sinovcic nije clan HDZ-a.

VL
DI
Diosiario
15:13 02.12.2014.

Reno Sinovčić ima sto mutnih poslova, pogotovo su to oni poslovi koje obavlja sa svojim kompanjonom Jadrankom Lisicom a sve pod pokroviteljstvom Stjepana Mesića i Josipa Manolića čiji to jesu igrači. Otud i ovakva sabotaža, gdje se Sinovčića goni u jednom običnom igrokazu za nešto što on nije kriv. A kad njega ideš ganjati za nešto što nije kriv, kraj toliko stvari za koje jest kriv, to priča svoju priču o tome koliko su drugovi zajašili na institucije i upregnuli te iste institucije za svoje jeftine političke spinove. Točno je da je Reno Sinovčić do 2010. bio član HDZ-a, ali isto tako i njegovi pokrovitelji Mesić i Manolić su bili članovi HDZ-a. To ne znači ništa osim da je Reno Sinovčić bio just another one ubačeni.

VL
RT
Rollo.Tomasi
15:49 02.12.2014.

Iskreno, tako mi je svejedno za tog Sinovčića. Ali me ždere činjenica da je osoba na tako visokoj profesionalnoj dužnosti članica SDP-a. Pa koja je to fora?

VL
Avatar Nexus
Nexus
15:58 02.12.2014.

Ova je gospodja za mene pravi branitelj. Ona je na prvoj crti bojišnice i brani pravnu državu..., a ta država ju ostavlja na cijedilu.===Ona je za mene at personam Vukovar.

VL
NI
nibunika
18:25 02.12.2014.

Neshvatljivo mi je da netko može braniti lopove i kriminalce, bez obzira da li su lijevi, desni, ili neki treći, (jedino ako i sam nije lopov).

VL
SC
sc0rpion
14:23 02.12.2014.

još nema komentara velikog Karamarka ili čeka da Kolinda lupi šakom o stol i kaže "dosta progona poštenih HDZ-ovaca njih treba ustavom zaštititi" , to je sigurno politićki motivirano uhićenje - dobar vic

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.