Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret blagdanima
Povratak na članak

Evo što je poručio kardinal Bozanić u Božićnoj poruci

Ispod površinskoga sloja vidi se nametljiva sebičnost koja na sve suptilniji način promiče model međuljudskih odnosa u kojima čovjek želi vladati nad drugim čovjekom, uvjetovati ga i iskorištavati, poručuje Bozanić.

Komentari 6

BB
brle brkić
15:50 18.12.2013.

najpošteniji ljudi su pročitali poruke crkvenih vjeredostojnika al nisu shvatili da je poštenje naj krači put do siromaštva u ovo doba neofeudalnom liberalizmu.a bogati su se odlučili ipak da polažu račune na "onom" svijetu jer im je lijepo na ovom.

VL
AM
ameris
15:40 18.12.2013.

U koliko je samo činjenica Crkva u Hrvata ove godine sudjelovala u " narušavanju i iscrpljivanju unutrašnje snage koja održava cjelinu čovjeka " ! Kaže i ja se slažem "Božić je susret Boga i čovjeka!" Da uzoriti kardinale,Božić je susretet Novorođenog Isusa Krista i čovjeka u svoj čovjećnosti !To je Novi početak ali tek nakon mućeničke smrti Isusa Krista Mučenika .Cijeli Isusov je život Nauk da budemo slični njemu,slični u umjerenosti,ljubavi,u žrtvi za drugog i različitog,zdravog i bolesnog, siromašnog i bahatog ! Poruka Novorođenog Boga živog jeste : s l i j e d i t e m e ! Uvijek sam vam pri ruci! Eto,tako jednostavno i svima razumljivo.

VL
NJ
njičsa
13:03 19.12.2013.

odlično je opisao crkvu u hrvata!

VL
MI
mijodrenova
15:48 18.12.2013.

Kad reče Bozanić Ispod površinskog sloja... zar vrlo slikovito jasno i glasno ne opisa sebe i svoju instituciju.

VL
OM
omer
15:43 18.12.2013.

Nije opče spomenuo siromašne, stare, bolesne i nemočne, ni jednom rječju koliko i kako će pomoći tim ljudima zbog kojih i crkva i svečenici postoje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.