Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERLATIV ZA HRVATSKU!

Evo što Google prvo 'pomisli' za svaku zemlju u Europi

Google Autocomplete
Foto: Google Autocomplete/Randy Olson
28.01.2014.
u 10:43

Google Autocompletes ima svoje ''mišljenje'' o svakoj državi svijeta. Pogledajte kako stoji Hrvatska

Jeste li se ikada upitali koje pridjeve Google Autocompletes prve izlista kada se u tražilicu ukuca ime pojedine države? Business Insider istražio je prošlog vikenda odgovor na to pitanje i doznao kakva je situacija u SAD-u.

Dan poslije američki student Randal Olson napravio je svoju verziju iste karte za Europu. Pitate se kako Google vidi Hrvatsku? ''Prekrasna je'', što nije loše pogotovo ako se baci pogled na većinu europskih tranzicijskih zemalja koje su uglavnom opisane atributom ''siromašan''.

>>Karta svijeta: Evo kolika je podijeljenost oko homoseksualnosti!

Komentara 36

IL
ilijan
11:08 28.01.2014.

Mora li nam Google reći da smo prekrasna zemlja da bi to shvatili...

RT
Rollo.Tomasi
11:59 28.01.2014.

Ne znam kako vama, ali meni ovaj opis stvarno lijepo izgleda. :)

ZA
zagabria1
13:59 28.01.2014.

U svojim kontaktima sa skandinavskim multinacionalkama, tj firmama koje imaju zaposlene i stare i malde iz puno EU zemalja, uglavnom je bio jako dobar dojam o Hrvatskoj. Njhovo razmišljanje je bilo u stilu da bi najradije živjeli u Hrvatskoj od svih EU zemalja koje su vidjeli. Naročito obala dobro je prošla, ali i Zagreb npr. Šteta što mi ne uspijevamo srediti tu zemlju da i iznutra bude bolja, očito nam ne fali prirode ali nam fali sposobnosti i znanja, pa i poštenja da se to uredi. I tako naši idu van trbuhom za kruhom a stranci našu zemlju proglašavaju za idealnu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije