Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Evo me!'

Chelsea Manning objavila fotku na Instagramu nakon izlaska iz zatvora

Chelsea Manning
Foto: Instagram
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.05.2017.
u 09:48

- OK, evo me! - napisala je Manning uz fotografiju, koja na Instagramu ima više od 21.000 lajkova

Chelsea Manning, bivša američka vojnikinja, objavila je prvu fotografiju na Instagramu nakon što je u srijedu izašla iz zatvora.

- OK, evo me! - napisala je Manning uz fotografiju, koja na Instagramu ima više od 21.000 lajkova.

Manning, rođena kao muškarac pod imenom Bradley, puštena je iz vojnog zatvora nakon što je odslužila sedam godina od 35-godišnje kazne na koju je osuđena zbog prosljeđivanja brojnih državnih tajni WikiLeaksu.

 

Okay, so here I am everyone!! 😜 . CC BY-SA! . #HelloWorld

A post shared by Chelsea E. Manning (@xychelsea87) on

 

Kao američki vojnik na službi u Iraku, Manning je 2010. ukrao stotine tisuća tajnih dokumenata i isporučio ih WikiLeaksu. Dokumente je prikupio radeći kao vojnoobavještajni analitičar.  Godine 2013. proglašen je krivim po 19 od 21 točke optužnice i osuđen na 35 godina zatvora.  Nedugo nakon izricanja presuda Manning je objavio da se oduvijek osjećao kao žena, promijenio je ime i zatražio hormonsku terapiju i operaciju promjene spola.

Komentara 2

BI
bijelocrveni
11:22 19.05.2017.

Prihvatiš zlo i oproste ti kaznu!

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
14:59 19.05.2017.

kako ružan muškarac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije