Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PODACI
Povratak na članak

Evo koji su sve vlakovi otkazani zbog izbjegličke krize

Zbog izvanredne situacije vezane uz prihvat izbjeglica, Slovenske željeznice obustavile su promet međunarodnih vlakova na graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom. Promet vlakova obustavljen je i na graničnim prijelazima sa Srbijom i Mađarskoj

Komentari 10

DE
Demokrates
09:01 23.09.2015.

Uglavnom: Njemci, Austrijanci, Slovenci, Mađari i Srbi; nas odsjekli u željezničkom prometu. Danke Merkel, danke Milanče.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
09:10 23.09.2015.

Ne možemo normalno živjeti zbog imigranata, a mudraci u vladi nam i dalje sole pamet s nekom humanošću, tko je human prema hrvatskim građanima koji im daju plaću!? Sad je zadnji čas za zatvaranje ganice ogradom, kordonom vojske ili na bilo koji drugi način!

VL
NI
ninja72
09:18 23.09.2015.

Milance ima veci problem zasto predsjednica sjedi na celu stola, nego sa nasom propasti.

VL
BU
Bulaba
09:58 23.09.2015.

Hrvatska raste, nema povratka na staro kad su vozili vlakovi, a papa Franjo će proglasiti Ostojića svecem: Sv. Ranko Badelov. Uveli smo red, vlakovi ne voze pa ni ne kasne.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
10:01 23.09.2015.

Veliki gubitci za i onako slabu zeljeznicu

VL
DU
Deleted user
13:03 23.09.2015.

Baš mi je drago što ne mogu poslovno u Mađarsku i što mi firma lupa gubitke, hvala Zokici i SDP-u što su ilegalci bitniji od hrvatske ekonomije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.