Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Temperature u porastu

Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

sunce
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
11.09.2015.
u 09:32

Za vikend će posvuda prevladavati pretežno sunčano, tek ponegdje uz malu i umjerenu naoblaku

Danas će u unutrašnjosti prevladavati promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima, a tek ponegdje je moguća slaba kiša ili poneki pljusak, uglavnom u Slavoniji, javlja Vrijeme.net. Na Jadranu će biti djelomice, poslijepodne i pretežno sunčano. U unutrašnjosti će puhati slab sjeverac, a na Jadranu slaba i umjerena bura ujutro, a sjeverozapadnjak tijekom dana. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 9 do 13, a na Jadranu od 15 do 20°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 19 do 22, a na Jadranu od 23 do 26°C.

Za vikend će pak posvuda prevladavati pretežno sunčano, tek ponegdje uz malu i umjerenu naoblaku. Posvuda će puhati slab i umjeren jugozapadnjak, a u Dalmaciji i sjeverozapadnjak.  Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 9 do 13, a na Jadranu od 16 do 21°C. Najviša dnevna temperatura od 22 do 27°C.

>> Meteoalarm izdao upozorenje: U većini zemlje grmljavinsko nevrijeme i kiša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije