Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI PASTI SNIJEG

Evo kakvo nas vrijeme očekuje za Badnjak i Božić

adventski vijenac
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
13.12.2016.
u 13:50

Suho bi trebalo biti i za Staru godinu.

U Hrvatskoj će sutra biti djelomice sunčano vrijeme, povremeno s više oblaka. Ponajprije u unutrašnjosti ponegdje može biti slabih oborina na granici kiše i snijega, a na sjevernom Jadranu vrlo malo kiše. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar većinom slab, na Jadranu još u noći ponegdje umjerena bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od -7 do -2, a na Jadranu većinom od 1 do 7 °C. Najviša dnevna od 2 do 7, a na Jadranu od 8 do 14 °C, javlja DHMZ.

Prema dugoročnijoj prognozi, stabilno vrijeme bez padalina trebalo bi se zadržati i u idućim danima, a i temperature bi trebale ostati iste. U četvrtak se očekuje naoblaka u većem djelu zemlje što bi moglo donijeti kišu na sjeverozapadu zemlje, a u Fužinama bi moglo pasti i malo snijega.

Prema prognozama Accuweathera, i u tjednima pred nama očekuje nas stabilno vrijeme s malo oborina. Tek bi se u četvrtak 22. prosinca moglo dogoditi da padne malo snijega, no nemojte ga očekivati za Badnjak i Božić kada će biti suho vrijeme s temperaturom oko nule. Suho bi trebalo biti i za Staru godinu.

>> Pao snijeg u Svetoj Klari, Sesvetama i Jordanovcu, veliki snijeg pao i prije četiri godine

Komentara 4

PA
Paket
15:09 13.12.2016.

Ja se uvijek odlično ravnam prema tim prognozama. Uvijek se obučem kontra od onog što kažu i rijetko kad pogriješim.

AN
Ana1001
14:31 13.12.2016.

za danas ste na svim prognozama najavljivali toplije vrijeme kao što je bilo u ovu nedjelju i ponedjeljak, a danas je 1 stupanj, ne znam tko više čita vaše prognoze, a pogotovo ne znam da li vam itko vjeruje, očito se i u hidrometerološkom zapošljavalo preko veze pa više ni za sljedeći dan ne možete pogoditi prognozu.

DH
dalibor.hren
15:11 13.12.2016.

Niste pogodili prognozu od jučer do danas, a sad nas maltretirate s prognozom za 2 tjedna!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije