Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA IDEJA

Evo kako bi mogao izgledati Trumpov zid na granici s Meksikom

zid meksiko pennagroup
Foto: PennaGroup
1/3
15.05.2017.
u 19:42

Tvrtka je prilikom izrade projekta razgovarala s čuvarima koji patroliraju granicom te su u obzir uzimali njihova iskustva.

Hoće li se na granici između SAD-a i Meksika graditi zid ovisi o Kongresu koji bi trebao odobriti savezni proračun koji uključuje izgradnju istog.

No, nisu svi republikanci za tu ideju što ga čini neizvjesnim, a administracija trenutačno pregledava projekte za projekt koji je procijenjen na 21,6 milijardi dolara.

PennaGroup, građevinska tvrtka iz teksaškog Fort Wortha, zalaže se za izgradnju zida, no oni predlažu ideju koja ne uključuje standardnu betonsku gradnju, piše Business Insider.

Oni su predali svoj projekt koji uključuje zid od žice i pleksigalasa koji će američkoj strani omogućiti da gleda kroz zid dok bi s druge strane bio kao ogledalo, odnosno Meksikanci ne bi vidjeli drugu stranu.

Foto: PennaGroup

Tvrtka je prilikom izrade projekta razgovarala s čuvarima koji patroliraju granicom te su u obzir uzimali njihova iskustva. Zid bi bio visok i teško bi se prolazilo preko njega, ali i ispod njega.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:53 15.05.2017.

ovo bi trebalo stavit na granicu sa srbijom,pa nek se onda gledaju

DU
Deleted user
07:26 16.05.2017.

meksikanci ce pofarbat svoju stranu da zaštite privatnost

AA
aabbcc
22:03 15.05.2017.

Ovako trebamo i mi na Balkanu da se zna zasto smo ratovali. Ljudi neka idu na granicne prelaze a ostala stoka i hajvani, sverceri ima da nauce gdje se granica prelazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije