Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDOVITE LETAČKE AKTIVNOSTI

Evo gdje će sve letjeti MIG-ovi ratnog zrakoplovstva: Očekujte probijanje zvučnog zida

Migovi
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
02.02.2017.
u 10:42

Piloti vojnih zrakoplova MIG-21 će u četvrtak i petak od 9 do 16 sati provoditi redovite letačke aktivnosti

Piloti vojnih zrakoplova MIG-21 će u četvrtak i petak od 9 do 16 sati, u sklopu planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRT PZO), provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH.

Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije, na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, navode iz MORH-a.

>> Pogledajte letačke akrobacije na noći otvorenih vrata HRZ-a i PZO

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Eric Burdon
Eric Burdon
12:01 02.02.2017.

Pa, kak to da se NATO drzava sluzi sa ruskim materialom. E jeste bez veze.

IS
Iszrian
11:18 02.02.2017.

Hrvatska ima jedne od najhrabrijih i najdomoljubnijih pilota na svijetu, tko drugi bi se usudio letiti u našim migovima?

DU
Deleted user
13:13 02.02.2017.

evo jedna prispodoba iz 2 svjetskog rata : saveznici se iskrcali u albaniju i zapovjednik flote pita albanskog predsjednika hoće li im posuditi njhove ratne brodove dok njihovi ne stignu, a albanski predsjednik mu odgovori kako ne uzmite jadan ili oba broda , ako i naši migovi bili bi smiješno da nije žalosno i kukavno,hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije