Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA GLAVNOG ODBORA
Povratak na članak

Evo čime će protivnici danas napasti Bernardića

Uoči početka zasjedanja oglasili su se nezadovoljni članovi stranke čiji apel prenosimo u cjelosti.

Komentari 21

Avatar Jaglun
Jaglun
11:07 14.07.2018.

Kažu:čak i Hasanbegović ima bolji rejting od našeg Bernardića.Kako vas nije sram uspoređivati bilo koju opciju sa vašom koja je komunistička i anti hrvatska.Uspjeh vatrenih doživljavate kao svoj poraz.

VL
DH
dalibor.hren
10:37 14.07.2018.

SKOJevci na izdisaju!

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
11:43 14.07.2018.

Dajte nas oslobodite tog prljavog rublja partijaša ! Svejedno je tko vodi partiju, svi su isti, ima li razlike između Peđe ili Marasa ili Bernardića.., nema !

VL
DH
dalibor.hren
11:02 14.07.2018.

Je li gotovo? Groznica subotnjeg prijepodneva...

VL
TE
Teuta
11:29 14.07.2018.

Scenarij se poceo odvijati prije nekoliko godina (koliko je Bernardic tome "doprinio" ponajbolje zna on sam): vele, stranka krece novim kursom, novim zamahom etc. U tu svrhu ustanovilo se da su stari (valjda i doslovno, a sta`s) clanovi, mahom osnivaci,, nekakav otegotni faktor. Vinko Bajrovic (Capo) (spli`ski ogranak) - visak. A. Kolaric pocela izrazavati misljenje kontradiktorno ondasnjem Predsjednik-u (visak). Zeljka Antunovic marginalizirana na poziciju nekakvog lica pored ondasnjeg Predsjednik-a. Ozivotvorena ideja "verbalnnog delikta". Ingrid Anticevic Marinovic vecinom posluzila kao "modna ikona" Sabora (obrazovana i odlucna zena). Ah, Milanka Opacic? Obiteljski zakon u danasnjem izdanju njezinih zamisli je rezultat (promatrano iz perspektive samohrane majke sa usvojenim djetetom koje je imalo nekoliko dadilja dok je ona "prekrajala" do tada ne los Obiteljski zakon). "Slucajna drzava" (preimonovana u DrzavaSlucaj) donekle je bila jasna percepcija tadasnjega Premijera o drzavi za ciji prosperitet u svakom smislu je bio odgovoran. ...u medjuvremenu se ustanovila bitna razlika izmedju gradjanskoga te obrambenoga (a zatim oslobodilackoga) rata.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
12:47 14.07.2018.

Bero Kupus je izabran na direktnim izborima od strane članstva. Tko je kriv SDP-u što su im članovi svi od reda kreteni. I po čemu ti isti kreteni na slijedećim izborima mogu postati pametni i izabrati nekog drugog?

VL
GV
golub Vaso
16:58 14.07.2018.

Milanović i njegova kamarila su grobari sdp-a

VL
DU
Deleted user
12:42 14.07.2018.

Dobro ako će danas a ne sutra kad igraju vatreni vidan je pomak na bolje i u sdp-eu

VL
Avatar anlaser
anlaser
10:46 14.07.2018.

Bernardić je nesposoban za vođu ali ga nekolicina iz pozadine koristi za vlastite ciljeve. Taj pajac bi sam trebao dati ostavku jer njegovom krivicom u hrvatskoj se oporba svela na živi zid i most pa hadezeovci tulumare kako hoće i gdje hoće. Sabina Glasovac, Davorko Vidović ili Aleksandra Kolarić su ljudi koji bi mogli unijeti promjene i podići SDP da drži na uzdi vladajuću kliku.

VL
DH
dalibor.hren
12:48 14.07.2018.

Čekamo dim...

VL
Avatar sindarela
sindarela
18:58 14.07.2018.

Tupavi Bernardić čestitao ustašku za vjenčanje o reprezentaciji ni a ni b Fuj bljak bezbojni bezmirisni

VL
HA
HaryHole33
14:01 14.07.2018.

Koga ovo društvo uopće zanima? Osim manjina , Puhovskog, Josipovića , Mrak i takvih....

VL
CI
cinbenik
10:58 14.07.2018.

Racanov SDPe,je najzasluzniji za Hrvatsku samostalnost.No nisu uspjeli spasiti Hrvate od prekomjernog stradanja Hrvata,od emigrantsko poHercegvacenog HDze zla 90ih...Dobro uopce postoji,najpostenija stranka u Hrvata,sta su joj sve radili lazni domojubi u mrznji i podjelema Hrvatica i Hrvata...Jos uvjek su najdemokratkija strnka,koja je u najtezim trenutcima,kada nasje HDZe zlo bacilo na dno dna,obadva obadva puta dizala na povrsinu...No tesko se boriti protiv crkvenih miljenika,unistavaca svega Hrvatskog,koji udruzeno imaju samo jedno za cilj,lazima neistinom ,nametnuti ,samo njima poznatu,povjest Hrvata,zbog cega je Hratska unistnena i opkackana,a oni ostali u pacijoj skoli....SDPe mora uhvatiti bolji kurs,jer su jedina stranka koj je br malo uspjela zakociti lazno domoljube od totalitarnog unistenja svega Hrvatskog....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.