Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE POLICIJA

Evakuiran hotel u Splitu: Došlo do curenja klora, sve službe na terenu

Panoramski pogled na grad Split
Ivo Cagalj/PIXSELL
09.02.2024.
u 12:59

Ukupno dvije osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći, javila je splitska policija.

U petak oko 12:15 u prostorijama jednog hotela u Splitu došlo je do curenja klora, najvjerojatnije u prostorijama povezanim s bazenom. Na teren su izašli Javna vatrogasna postrojba Split i PU splitsko-dalmatinska, a na terenu je i Hitna pomoć. 

"Policijski službenici osigurali su mjesto događaja. Sve evakuirane osobe, zaposlenici i gosti, napustili su područje oko hotela. Ukupno dvije osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći. U cilju prevencije i zaštite građana od imisija, zatvoren je jedan dio ceste Put Radoševca ( južna strana hotela). Kada se za to ispune uvjeti na mjestu događaja obaviti će se očevid", poručili su iz policije.

Dalmatinski portal dodaje da je riječ o hotelu Radisson Blu. Kako su radnici hotela kazali, klor je uliven pogrešan spremnik zbog čega je intenzivan miris i kemikalija zavladao podrumskim prostorijama u kojima nema prozora. Radnici su pozvali vatrogasce koji pretražuju podrumske prostorije, a svi gosti i radnici su evakuirani.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Prometna nesreća u centru Pule, ozlijeđeno troje ljudi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije