Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Eutanazija Zareza: Država od kulture traži rad za lijepe oči

Zarez je bio i ostao kvalitetan proeuropski dvotjednik za kulturu od kojeg su nastale mnoge knjige i doktorske disertacije

Komentari 5

MA
MarioG
11:46 04.05.2016.

Da je Zarez nešto vrijedio, on bi i opstao..

VL
Avatar Musashi
Musashi
11:22 04.05.2016.

Malo su škare zazveckale i odmah humanitarci i umjetnička avangarda, iz čijeg pjeva čovjek pomisli da rade zabadava i za siću i kojoj je ispod časti govoriti o novcu i troškovima postanu proračunati kapitalisti.

VL
DU
Deleted user
11:51 04.05.2016.

doktorskih disertacija u "društevnim znanostima" samo na zg sveučilištu se obrani 300 godinšnje, ergo iste vrijede manje od dobre bravarske obrtnice. kad ima toliko intelektualaca, zašto više ne kupuju zarez pa im neće trebati dotacije? sjašite s državne grbače, dame i gospodo, mnogi u ovoj zemlji nemaju ni za kruh, a upravo kulturnjaci i društvenjaci blokiraju ama baš svaku investiciju koja može podići privredu. uživajte u zelenilu bez industrije, ali se spremite za gladovanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.