Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA U EU PARLAMENTU
Povratak na članak

Zaštita granica: Tri eurozastupnice traže pokretanje postupka protiv Hrvatske zbog povrede prava

Eurozastupnik HDZ-a Karlo Ressler kazao je da je krijumčarenje ljudima "jedna od najprofitabilnijih kriminalnih aktivnosti", kao i "sredstvo podmuklog pritiska na Europu". Zahvalio se "svim policajkama i policajcima  koji će i ove noći po različitim terenima i po različitim vremenskim uvjetima diljem europske granice još jednom izaći u nepoznato i suzbijati organizirane mreže krijumčara ljudi".

Komentari 3

ZH
zhecko
20:21 22.10.2021.

Moje duboko poštovanje svim službenim osobama u Europi koji herojski čuvaju granice svoje domovine i Europske Unije od hordi ilegalnih uljeza !

VL
ZH
zhecko
20:08 22.10.2021.

1. Ylva Johansson je izgubljena osoba. 2. Zašto migrantii ne dođu na granični prijelaz pa zatraže azil ?

VL
ZV
zvezdomor
08:07 21.10.2021.

preusmjeriti muđahedine njima doma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.