Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENI DUĆAN

Veliki retailer obara rekorde, evo koliku božićnicu daju svojim zaposlenicima u Hrvatskoj

Eurospin
01.12.2023.
u 14:00

Prve zimske temperature nisu donijele samo prve pahulje snijega u Hrvatsku, već i blagdansko ozračje koje donosi radost, zajedništvo i iščekivanje.

Ne vesele se samo djeca darivanju, već i oni stariji, jer je božićno razdoblje vrijeme darivanja u obitelji, ali i u poslovnim krugovima. Upravo dolaskom prosinca, radnici diljem Hrvatske s nestrpljenjem očekuju božićnice i prigodne poklone od svojih poslodavaca. Ovo je vrijeme kada poslodavci posebno ističu svoju zahvalnost zaposlenicima, želeći im na najljepši način pokazati koliko cijene njihov trud i predanost tijekom cijele godine. U tom duhu, božićnice nisu samo brojka na računu, već postaju simbol pažnje i brige, stvarajući osjećaj zajedništva te doprinoseći pozitivnoj atmosferi na radnome mjestu.

Eurospin: sinonim poslovnog rasta i nagrađivanja zaposlenika

Eurospin, trgovinski div, koji je u samo tri godine od otvaranja prve trgovine u Zadru postao sinonim za uspješnost i brigu o zaposlenicima, ponosno objavljuje da će i ove godine oboriti još jedan rekord u retailu s velikodušnom božićnicom od 500 eura.

Od svog dolaska na hrvatsko tržište u kolovozu 2020., Eurospin je do danas proširio svoj utjecaj s čak 23 poslovnice diljem zemlje, pružajući zaposlenicima priliku za osobni i profesionalni rast. Sa 440 zaposlenika, ova se tvrtka ističe kao radno okruženje gdje se cijeni svaki pojedinac.

Fun Fact: Znate li što predstavlja naziv Eurospin?

Eurospin je hrvatski lanac talijanskih korijena, a povijest mu seže do 1993. godine, kada su četiri partnera s dugogodišnjim iskustvom u retailu napravili talijanski odgovor na rastuću potrebu za uštedama potrošača. “Euro” je jasno samo po sebi, ali “spin” ne dolazi iz engleskog, već iz talijanskog i predstavlja skraćenicu “Spesa Intelligente”, što znači pametna kupnja. 

Pametna kupnja je Eurospinov model kvalitetnih proizvoda koji kupcima jamči veliku uštedu i podrazumijeva svakodnevnu ponudu kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Investicija u razvoj zaposlenika

Jedan od ključnih razloga uspjeha Eurospina leži u njihovoj predanosti razvoju svojih zaposlenika. S obzirom na ekspanziju kompanije, Eurospin osigurava brojne treninge, coaching sesije te razvojne centre kako bi zaposlenici imali priliku stalno unapređivati svoje vještine i karijeru.

Osim toga, Eurospin se ponosi transparentnim pristupom nagrađivanja. Svaki sat prekovremenog rada plaća se kako dolikuje, a zaposlenici uživaju u dodacima za prijevoz, prehranu te različite bonuse, uključujući sezonske, bonuse za radne rezultate te ispomoći drugim poslovnicama.

Nagrade za lojalnost i posvećenost

Eurospin ne zaboravlja nagraditi svoje zaposlenike za lojalnost i posvećenost kompaniji. Uz božićnice od 500 eura, zaposlenici su tijekom godine nagrađivani i poklonima koji dodatno potiču osjećaj pripadnosti i zahvalnosti.

Foto: Eurospin

Ova velikodušna božićnica, koja predstavlja jednu od najvećih u retail segmentu, samo je vrhunac onoga što Eurospin pruža svojim radnicima. Osim financijskih beneficija, Eurospin njeguje radnu atmosferu u kojoj se cijeni trud i doprinos svakog pojedinca.

Kontinuirano povećanje plaća za radnike

Uz sve navedeno, Eurospin je tijekom ove godine svojim zaposlenicima dodijelio prosječne povišice od impresivnih 10%. Ova odluka pokazuje posvećenost kompanije, ne samo trenutačnoj dobrobiti svojih radnika već i dugoročnom planu podizanja životnog standarda zaposlenika.

Eurospin je svojim primjerom postao sinonim za kvalitetno upravljanje, brigu o zaposlenicima te poslovni uspjeh. Njihova velikodušna božićnica od 500 eura, ne samo što čini radnike sretnima pred blagdane već postavlja standarde za ostale kompanije u retail sektoru. Eurospin nije samo trgovina nego i zajednica koja cijeni i nagrađuje svoje članove, čineći svaki dan radnog tjedna pravim praznikom za svoje kupce i zaposlenike.


Sadržaj nastao u suradnji s Eurospinom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije