Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Eurospin nastavlja ekspanziju diljem Hrvatske

Eurospin
Foto: Eurospin
1/3
24.05.2024.
u 07:30

U idućih 12 mjeseci najavljena su otvorenja 12 novih trgovina

Hrvatski lanac talijanskih korijena, Eurospin, od otvorenja prve trgovine u Zadru u kolovozu 2020. godine pa sve do danas, proširio je poslovanje diljem Hrvatske sa svojom filozofijom Pametne kupnje, gdje kupci plaćaju isključivo kvalitetu proizvoda.

Nakon uspješnih otvorenja 23 trgovine diljem Hrvatske i mnoštva zadovoljnih kupaca, Eurospin nastavlja svoj put te u idućih 12 mjeseci najavljuje 12 novih trgovina. Tako će prvi val otvorenja obuhvatiti gradove Ludbreg, Dugo Selo, Viroviticu, Jastrebarsko, Matulje i Vinkovce.

Prava kvaliteta, dobra cijena!

Temelj Eurospinovog poslovanja leži u jedinstvenom modelu Pametne kupnje prema kojem kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda. Kroz bogat asortiman proizvoda vlastitih robnih marki, Eurospinova ponuda prilagođava se potrebama kupaca kako bi svaka kupovina bila ugodno i praktično iskustvo.

Foto: Eurospin

Uz to, Eurospin dostavlja proizvode na način koji je prijateljski prema kućnom proračunu, potvrđujući da prava kvaliteta dolazi uz dobru cijenu. U Eurospinu se cijeni svaki euro i svaki cent, a pritom se nude dostupni i kvalitetni proizvodi, čineći Pametnu kupnju dostupnom svima.

Ovakav model i filozofiju Pametne kupnje prepoznala je i Doris Pinčić, koja već dugi niz godina kupuje u Eurospinu:

U Eurospinu sam pronašla spoj vrhunske kvalitete i pristupačnih cijena. Omiljeni proizvodi poput Tre Mulini tjestenine i Delizie dal Sole pasirane rajčice redovito su na mom jelovniku. Također, Podere del Conte maslinovo ulje je neizostavan sastojak u mojim kulinarskim podvizima.”

Vlastite robne marke

U širokom asortimanu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, Eurospin nudi vlastite robne marke među kojima se ističu Amo Essere linije, Tre Mulini proizvodi, Land mliječni asortiman, Fior di Natura, Meat Apetit, Enkho linija kućanskih i kuhinjskih uređaja, Dexal proizvodi za čist i sjajan dom te mnoge druge.

Foto: Eurospin

U Eurospin trgovinama diljem Hrvatske posebno se ističu odjeli Mesnica i Delikatesa, koji svakodnevno nude svježe, provjerene i kvalitetne mesne proizvode, Pekarnica koja nudi ukusne i svježe pekarske proizvode te odjel Voća i povrća gdje se mogu pronaći ukusne i sezonske namirnice.

Kvalitetan tim za kvalitetnu ponudu

Značajna uloga u daljnjoj ekspanziji leži i u kvalitetnom i zadovoljnom timu zaposlenika te u dinamičnom i profesionalnom okruženju. Eurospinov odjel ljudskih resursa, kroz razne edukacije i mentorstva, prati rast i razvoj svih zaposlenika, nudeći im razne mogućnosti za profesionalni napredak.

Više informacija o novim otvorenjima, mogućnostima zaposlenja te o aktualnim akcijama i ponudama saznajte na Eurospinovoj službenoj web stranici i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije