Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA POPUŠTANJA MJERA
Povratak na članak

Europu brine novi soj korone: Diljem Europske unije lockdown će biti dulji i stroži

Članovi Europskog vijeća nisu zasad podržali ideju da certifikati cijepljenih građana služe kao svojevrsna dozvola za putovanja, ali su podržali rad na standardiziranju takvih certifikata "u medicinske svrhe". Lideri će u kasnijoj fazi odrediti u kojim okolnostima se ti certifikati mogu koristiti, rekao je Charles Michel

Komentari 10

EP
Epil
07:29 23.01.2021.

Brže mutiranje sojeva bi moglo dovesti do toga da virus postane otporan na profit od cjepiva, a to političke elite ne smiju dozvoliti, zato zatvaraj sitnozube opet. Cirkus se nastavlja, karavana prolazi, a psi i dalje laju.

VL
KU
Kultura
07:50 23.01.2021.

Clanak o koroni ne moze a da se ne pita Djikica sta on danas misli i da cujemo po kome ce danas pljuvati. A sad je i sljepcu jasno da iz nekog razloga svima (osim narodu) odgovara zatvaranje i izmisljat ce 3. 5. 7. val i nove sojeve dok god im to odgovara.

VL
DU
Deleted user
09:53 23.01.2021.

Ovoga nije bilo ni u WWII u okupiranim područjima...

VL
AA
aabbcc
07:45 23.01.2021.

Ako vec ne proizvodjac vakcina neko ko tjera gradjane na vakcinisanje morao bi preuzeti odgovornost za posljedice vakcina, smrtne slucajeve i druga obolenja od vakcina.

VL
PA
palacinka
07:53 23.01.2021.

The show must go on....umjesto da se bave s vođenjem države, političari se skrivaju iza oportunističkih znanstvenika poput Đikića. Krivo su prognosticirali razvoj kovid-krize i tako stvorili plandemiu. SVIJETU PRIJETI DIKTATURA OD NO-COVID- POKRETA! U tom pokretu se skrivaju antiglobalisti, radikalni zeleni, ogorčeni anti kapitalisti koji bi obożavali netkog poput pokojnog Broza da je još živ ....u Njemačkoj otvaraju nove konclogore za svakog, tko se protivi mjera. Medije su tamo pod moralnom kontrolom koja drži njemce već od kraja 2.svijetskog rata. Njemci nisu nam prijatelji, gledaju samo sebe i vrše psihohigijenu preko nas i ostalu Europu.

VL
PV
prcko.vita
14:44 23.01.2021.

Pa kažem je da su kafići stvar prošlosti, ali nikako da narodu uđe to u memoriju, valjda čuju samo ono što žele da čuju.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:17 23.01.2021.

Nabilo petsto miliona stanovnika u kavez strava.E sad kazu nema demokracije u Rusijo ovdje sve otvoreno radi.Onaj baban Macron.uveo policijski sat od sest do sest ujutro. Pa nije tako bilo ni u Hicino vrjeme.Sta kazu domaci amerikanci za novi vid demokracije..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.