Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.12.2014. u 11:45

Dubravka Šuica izljubivši se sa srbijanskim ministrom vanjskih poslova Ivicom Dačićem, otvorila je pitanje smiju li hrvatski i srbijanski političari javno iskazivati prisnost.

Dubravka Šuica, potpredsjednica HDZ-a i eurozastupnica te stranke, izljubivši se u Europskom parlamentu sa srbijanskim ministrom vanjskih poslova Ivicom Dačićem, otvorila je pitanje smiju li hrvatski i srbijanski političari javno iskazivati prisnost. Šuica za Novi list objašnjava da se s Dačićem ljubila dva, a ne tri puta i da je to „EU ponašanje“. Time je indirektno koalicijsku partnericu Ružu Tomašić proglasila krajnje neuljudnom jer je Ruža ne samo izbjegla Dačićeve poljupce već ga je oštro napala na službenoj sjednici i otvoreno poručila „jednom četnik, uvijek četnik“.

Reiner bi ukinuo cijeli budžet K. Grabar Kitarović

Željko Reiner, potpredsjednik Sabora, predložio je da se za 2015. godinu Uredu predsjednika RH ukinu sva proračunska sredstva, ali njegovi amandmani nisu prihvaćeni. I Kolinda Grabar Kitarović zalaže se za uštede, ali ne baš tako drastične.

Sabit Faniqi, nakon 30 godina, konačno legalizirao svoj boravak u Hrvatskoj

Sabit Faniqi, otac devetero djece iz Čavli pokraj Rijeke, dobio je napokon boravišnu iskaznicu na pet godina i time ipak izbjegao deportaciju iz Hrvatske koja mu je godinama prijetila. Novi list piše da Faniqi, rodom s Kosova, u Hrvatskoj živi od 1984. godine, ali za razliku od supruge Branke i njihovo devetero djece, nikako ne uspijeva dobiti domovnicu pa brojnu obitelj prehranjuje kao zidar radom na crno. Da je Faniqi portugalski lijevi bek ili ruski mafijaš, već bi odavno imao i putovnicu.

Skupa zaštita prirode uz Zmajlovića je još skuplja

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, dobio je i drugu odbijenicu u spornoj operaciji preseljenja u Zagreb Tower. Prema pisanju Slobodne, nakon što se preseljenju usprotivila Agencija za okoliš, sada je odluku o preseljenju odbilo podržati i Upravno vijeće Državnog zavoda za zaštitu prirode. Svi članovi vijeća ostali su suzdržani pa će sada vjerojatno Vlada morati presjeći i donijeti neku odluku o preseljenju u novi prostor, što će Zavodu biti tri puta skuplje. U međuvremenu iz državnog proračuna će se i drugi mjesec zaredom plaćati dvostruki najam za Zavod, na novoj i staroj lokaciji. Skupo je štititi prirodu, a uz ministra Zmajlovića još i skuplje.

>>Dačić napao hrvatske zastupnike na sastanku u EP-u

Komentara 17

Avatar mili99
mili99
11:57 05.12.2014.

Šuica je njemu najbolje rekla: "Može Srbija na more, ali samo kao turisti".

CR
crocro
11:59 05.12.2014.

I u čemu vi tu vidite problem. Poljubac nije inicirala ona, već on. Ona je samo bila pristojna i kulturna te završila proceduru ljubljenja u lice. I to po svojim kriterijima a ne Dačićevim. Dakle stavila je do znanja da se Hrvati ne ljube tri puta već dva puta. I to se morao prilagoditi Dačić. Šuica ima svoj stav i nivo komunikacije. A tko se ljubi tri puta po srpskim standardima? Pa to je svima poznato. Prema tome Šuica je samo pokazala da je dama europskih standarda.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
13:57 05.12.2014.

Fuuuuuj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije