Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv prihvaćanja
Povratak na članak

Europski parlament većinom glasova odbacio ACTA-u

Europarlamentarci vjeruju da je nakon takvog ishoda glasovanja ACTA za Europsku uniju mrtav sporazum

Komentari 7

BU
Bune
13:48 04.07.2012.

EU budale neznaju što rade. Naš drago vođa i presjednik svih hrvata ACTA-u bi prihvatio kao jedino rješenje protiv ilegalnog skidanja glazbe i kriminalne hrvatske djece što time uništavaju autorska prava koje je on komponirao kroz njegov zakon.

VL
OG
Oluja-Gotovina
13:59 04.07.2012.

Josipović bi sad trebao datri ostavku, ali za takav potez ipak treba imati i malo obraza i malo morala. A nije čudo da se on zalagao za uvođenje cenzure na internet, je cenzura je nešto sasvim normalno u totalitarnom mentalnom sklopu kakvog imaju komunisti.

VL
ZE
.zeitgeist.
14:23 04.07.2012.

Josipović bi se trebao očitovati o ovome. On je besramno podržao ACTU na štetu građana i trebao bi se ispričati ukoliko je shvatio da nije bio u pravu. Ukoliko još to nije shvatio, onda je jasno na čijoj je strani. A ostavku zbog toga sigurno ne bi trebao dati kao što je napisao bilde ispod mene.

VL
IP
info_punkt
16:00 04.07.2012.

Amerikanci će pop*zdit...

VL
MA
matokan
20:28 04.07.2012.

Mora da je Josipovicu savjete Dejo dijelio,sakom i kapom.Ukrivo!Pravnici po struci?

VL
RO
rogstrug
11:31 05.07.2012.

Jedino bi Josipović glasao ZA...

VL
OB
-obrisani-
21:52 05.07.2012.

ak je to sloboda zakaj onda svi na svijetu nebi smjeli kopirat i prodavat kopiranu robu??????????? ak smiju ovi prodavat filmove koje ukradu vlasniku, zakaj onda ne bi kinezi smjeli prodavat svoje "ajfone" koje su skopirali od aplea-na koncu jedan aple sa svime i zaraom kosta kad dodje na puljt u san francisku u apl stori 28$, a prodaju ga po 780$-onda idemo svi sve kopirat i krast i nikom nista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.