Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU-SRBIJA
Povratak na članak

Europski parlament odobrio SSP sa Srbijom

Da ratifikacijski postupak u 27 država članica EU glatko protekne, Beograd bi morao ostvariti punu suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju

Komentari 9

OB
-obrisani-
16:02 20.01.2011.

Evo sta nam se sprema : http://dzonson.wordpress.com/2011/01/03/codex-alimentarius-je-vec-stigao-u-srbiju-kako-izgledaju-ti-proizvodi/ Nikola Aleksic on Vimeo_xvid.avi-Codex Alimentarius http://www.youtube.com/watch?v=4HxZz5d2fjk

VL
MA
mateja23
17:49 19.01.2011.

RE.IDLER3..... Je se ti to sa granice javljas?(;-))))

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:06 19.01.2011.

Za početak buju morali pojasnit kakve to vode postupke čiji dokazi su prikupljeni višemjesečnim torturama po konclogorima !?

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:22 19.01.2011.

17:49h mateja23....majstore, niš se ti ne brini, ja istočnu granicu nikad ne prelazim. Nego navraća li Savo u stari kraj, radi bi ga vidjeli neki >:-))

VL
OB
-obrisani-
16:27 20.01.2011.

znam da ce me Stockholm proglasiti ludim ali neka ko i malo drzi do sebe, neka odvojiti malo vremena i pogleda snimak i neka dobro razmisle . Jer ovo se radi u svim zemljama jer se zeli svesti populacija sa 6 milijarde na 500 miliona

VL
UT
utatica
20:29 20.01.2011.

budu srbi to sredili u svojoj maniri ko što su sređivali s turcima, parlamentaricma će podmetnuti neku srbijuanku

VL
UT
utatica
20:34 20.01.2011.

bubitoma, vrlo vrlo smo upoznati s načinima smanjenja populacije, nije slučajno da gotovo ni jedna žena zadnjih godina ne može iznjeti bebu što je posljedica konzumiranja GMO kultura. S GMO kukuruzom su izazivali neplodnost u afričkim zemljama, u nigeriji ss cjepivom proitv tetanusa, Katolička crkva je posmunjala i dala cjepivo na analizu budući su cjepili žene od 15-50 godina i utvrdila da cjepivo sadrži supstanu koja izaziva starilitet, ja ne vjerujem ni ovim cjepivimabv proitv gripe, ne kažem da naš zavod za javno zdravstvo sudejluje u tome već da ne znaju.

VL
JA
javno
10:00 22.01.2011.

Božić bi trebao biti blagdan mira, radosti, veselja, praštanja i zbližavanja, bez obzira na to po kojem se kalendaru slavio i gdje. Do danas je, međutim, ostalo prešućeno kakva je bila proslava Božića po julijanskom kalendaru u Subotici. Na Badnjak se, naime, gradom iz grla lokalnih Srba orilo \"Mađarice, pripremi salate, bit će mesa, klat ćemo Hrvate\"! I nikom ništa. Sve bi na tome i ostalo da nakon višednevne šutnje svoj glas nisu dignuli Hrvatsko nacionalno vijeće i Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata, koji su uputili pismo subotičkom gradonačelniku u kojemu ističu svoju zabrinutost zbog izostanka reakcija na te šovinističke izgrede prema Hrvatima. Bez osude U pismu piše: \"Očekivali smo, naime, da ćete Vi ili netko od Vaših suradnika javno osuditi događaje u kojima su ne samo vrijeđani građani hrvatske nacionalnosti nego im se i otvoreno prijetilo. Vjerovali smo da je vrijeme u kojemu se na ulicama nekažnjeno pjeva \'Mađarice, pripremi salate, bit će mesa, klat ćemo Hrvate\' iza nas, no očito je da smo se u tomu prevarili\". Hrvatsko nacionalno vijeće i Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata naglašavaju kako se radilo o otvorenom izazivanju nacionalne mržnje i kršenju članka 49. Ustava Republike Srbije te drže da je bilo za očekivati kako će gradonačelnik, u suradnji s pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova, raditi na otkrivanju počinitelja te njihova procesuiranju. I nastavljaju u pismu: \"Nadamo se da ste obaviješteni da je i ispred Generalnog konzulata Republike Hrvatske u gradu čiji ste gradonačelnik bilo nedoličnog ponašanja i uvredljivih riječi. Vjerujemo da ste svjesni da takvi događaji ne pridonose uznapredovaloj normalizaciji odnosa između dviju država. Na kraju, ono što nas posebno brine jest i medijsko prešućivanje ovih nemilih događaja u gradu – niti jedan relevantni subotički medij nije objavio da se pozivalo na \'klanje Hrvata\' – što dodatno izaziva nesigurnost kod građana hrvatske nacionalnosti\". Čekaju se sankcije Pismo su potpisali predsjednik HNV-a dr. Slaven Bačić i ravnatelj Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata prof. Tomislav Žigman. U njemu na kraju zaključuju kako se nadaju da će se ipak nešto poduzeti u sankcioniranju takvog otvorenog šovinističkog napada i izljeva mržnje prema Hrvatima. O incidentu u Subotici u Srbiji su pisale jedino e-novine, nezavisni beogradski portal, pod naslovom \"Klerofašističko božićno orgijanje\". Incident je osudila i Građanska Vojvodina, koja okuplja veći broj nevladinih organizacija.

VL
OB
-obrisani-
17:00 25.01.2011.

20.01.2011. u 20:29h utatica je napisao/la: budu srbi to sredili u svojoj maniri ko što su sređivali s turcima, parlamentaricma će podmetnuti neku srbijuanku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ što se ti ne prijaviš dobrovoljno, tako ćeš bar jednom u životu da osetiš snošku !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.