Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNATNO IZNAD EU PROSJEKA

Europski crni rekorderi: U regiji i sa strožim kaznama previše mrtvih u prometu

28.04.2023.
u 11:05

U Sloveniji je u 2022. u cestovnom prometu poginulo 85 ljudi, pa je s 40 poginulih na milijun stanovnika Slovenija sigurnija od zemalja u jugoistočnom susjedstvu. U Hrvatskoj je 71 poginula osoba na milijun stanovnika, u BiH 74, u Srbiji 81, a u Crnoj Gori 118

Komentara 2

DU
Deleted user
11:46 28.04.2023.

A naši će i dalje povisivati kazne za malo prevelike brzine nas poštenjaka koji ne piju i nikad nemaju prometnu, a recidiviste alkoholičare puštati da slobodno šeću (i jure i ubijaju) lijepom našom, dok će statistike i dalje biti najgoree u Europi. Stavite na autocestama gdje je opravdano tempo no limit kao u Njemačkoj, a recidiviste koji voze unatoč oduzetoj vozačkoj i još pod gasom u zatvore i na prinudni rad! Napravite sustav koji podržava čestitost i razum, a ne koji podržava seoske pijandure i gradske ispičuture.

DU
Deleted user
11:30 28.04.2023.

Do jučer nismo znali da se treba vezati u autu, sada otkrivamo da automobili imaju i pojaseve na stražnjim sjedalima... još da malo manje trošimo na alkohol i eventualno kupimo ranije nove gume, ma polako dajte nam vremena, biti će bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije