Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska tržišta
Povratak na članak

Europske burze potonule više od 8 posto nakon Brexita

"Bit će to ružno jutro. Ovakav ishod referenduma mnoge je ulagače uhvatio na krivoj nozi, kraj rasprave", kaže Mike Ellingsen, analitičar u tvrtki U.S. Global Investors

Komentari 3

PO
Popokatpetl
12:23 24.06.2016.

Kako ide ona Laibachova ''Eurovision''...

VL
MA
majeltomoguce
13:00 24.06.2016.

Prividna kriza i panika! Apsolutno se ništa neće dogoditi dugoročno loše, osim što će VB boje živjeti, a EU će morati malo manje trošiti. Ovo je poraz federacije koju ne znam tko želi (Njemačka). Jedino ekonomska unija ima smisla, ovo sada su gluposti. Pa Poljacima se prijeti sankcijama jer su smjenili čelnike televizije i nešto su dirali oko Ustavnog suda - ŠTA VAS BRIGA, to je Poljska unutarnja stvar!

VL
AP
apolon
08:05 25.06.2016.

Prividna panika....Ovo je tek pocetal crasha.Zapravo ako mjerimo Britanskim mjerilima tj stopama ...ovako ce izgledati stanje na burzama. 1.bit ce krvi do koljena 2.bit ce krvi iznad koljena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.