Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usvajanje IHRA definicije
Povratak na članak

Europska židovska udruga poziva splitske gradske čelnike da osude antisemitizam

"U vrijeme rastućeg antisemitizma u Europi, nije čest slučaj da u drugom najvećem gradu jedne države članice EU-a, osobe koje su imale antisemitske ispade ili pro-nacističke ekscese budu izabrane na dvije vodeće funkcije", stoji u pismu

Komentari 7

VA
valerijan
23:34 14.06.2021.

Židovi se čude i zaboravljaju da su upravo levi, komunjare počinili masovne zločine nad židovima kao i nad hrvatskim narodom. Srbi su prvi proglasili srbiju Judenfrei, većina je Židova iz Srbije likvidirana u Koncentracijskim logoru Sajmište, Crveni Krst u Nišu ili prebačena u druge koncentracijske i radne logore koje su Nijemci držali pod svojom kontrolom u okupiranoj Europi.

VL
OP
optrt
23:02 14.06.2021.

Ne dirajte našeg Ustašu Puljka

VL
JA
jadnatikoza
08:06 15.06.2021.

A gdje je ta udruga kad Opara i Skejo postavljaju fašističke simbole izdajničke vojske po Splitu?

VL
DH
dalibor.hren
09:59 15.06.2021.

Osudit će ga pjesmom!!!

VL
VI
vidum
23:21 14.06.2021.

Eto, ako neće oni, ja ću osuditi. Židovski terorizam nad Palestincima.

VL
DU
Deleted user
22:19 14.06.2021.

Ova dvojica nisu mislili ozbiljno. Bili su mladi .Posuli su se pepelom. .Bili su izazvani . Mladost -ludost. Pokajali su se. Ispričali su se.Poklopili su se po ušima. Šalili su se . .Pokrili se ušima . .... Odaberite jedan izgovorr .. .. Sigurno ćete pogriješiti..

VL
DA
Darlboro
07:34 15.06.2021.

Ae Židovi dosadni ste više s tim... Jasno, svi osuđuju antiemitizam, rasizam, totalitarne režime itd... I sve što vole mladi... I da, skupljam sličice životinjskog carstva, salvetice, i pozdrav mami i tati... Šta cvilite stalno??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.