Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit EU o zajedničkoj nabavi plina i Ukrajini

Europska unija ove godine dala 5 milijardi eura pomoći, u 2023. Ukrajina očekuje 18 milijardi

21.10.2022.
u 16:50

Na Europskom vijeću raspravljalo se i o tome hoće li EU pozvati na formiranje posebnog međunarodnog suda koji bi bio nadležan za “zločin agresije”, što želi nekoliko država članica, ali se neke druge tome protive i sklonije su tome da se sva suđenja odvijaju na postojećem Međunarodnom kaznenom sudu

Komentara 7

DU
Deleted user
17:37 21.10.2022.

Dogovorili smo se da se nismo dogovorili i da ćemo se možda dogovorit. A ako se ne i ne dogovorimo pilimo dalje zelenu agendu vjetra i sunca....

WT
WTF!
18:11 21.10.2022.

Europa na koljenima,a ovi i dalje filaju u Ukrajinu. Propuh u glavi,ispran mozak,zakrečene moždane vijuge? Koja je dijagnoza?!?

DU
Deleted user
16:58 21.10.2022.

Kad smo mi to njih ovlastili da dijele naš zajednički novac zemljama van EU?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?